zondag 26 augustus 2012

Most worn things @the moment

De tag My most worn things heb ik al vaker gezien. Op Youtube bestaat een uitgebreidere versie ervan, maar dan wordt het weer zo'n halve favoriete-make-up-producten verhaal. Ik besloot dus om deze tag over te nemen, zoals ik hem op de meeste blogs zie.

Most worn hairproductsHierbij denk ik gelijk aan een serum of haarolie. Maar omdat ik er meerdere heb die ik allemaal even graag gebruik, kan ik er niet zo een opnoemen. Dus dan maar een haaraccessoire (mag ook, toch?): mijn haarelastiek die op een telefoondraad lijkt (liet ik al eerder in deze video zien) en mijn zwarte speldjes om mijn pony uit het gezicht te houden.

Most worn lipstick/lipglossI love my stash, en dan vooral mijn lipsticks/lipglosjes stash. Ik gebruik daarom steeds weer wat anders. Lekker voor de afwisseling. Maar de laatste tijd heb ik mijn Goloden Rose lipgloss net iets vaker op... zulke glitter kan ik moeilijk weerstaan. :)

Most worn earringsTwee paar! De wat kleinere zijn voor meer zakelijke looks. Deze oorbellen heb ik vorig jaar met Kerst van mijn schoonzus gekregen. Eerst was ik er niet zo van onder de indruk, ze leken zelfs een beetje groenig van kleur ("wat moet ik met groen?"). Maar inmiddels heb ik ontdekt hoe mooi ze eigenlijk zijn. Ze kunnen ook bij alles worden gedragen en ze zijn absoluut niet saai. Als mijn outfit wat meer casual is dan vind ik mijn good old grote zilveren ringen nog steeds het leukst staan. Haren los en ringen erin. Lekker nonchalant en speels.

Most worn shirt/topDit is een lastige. Maar dan ga ik toch voor iets basic, namelijk mijn zwarte t-shirt van C&A. Lekker breed en (daar hebben wij hem weer) nonchalant. Het past net zo mooi bij een strakke donkere skiny als bij een felle broek. En met een jasje erover heen kan het ook bij een zakelijke look.

Most worn nailpolishOké, wat ik nu ga vertellen is best wel ernstig. De afgelopen maanden is het nauwelijks voorgekomen dat ik een nagellak twee keer droeg. Ik koop blijkbaar zoveel nieuwe nagellak dat ik altijd weer een nieuwe kleur heb staan die nog gedragen moet worden. Thank God, I have a no-buy... ;) Maar mijn bakjes met roze en rode kleurtjes pak ik toch wel altijd het snelst als ik op zoek ben naar een kleur uit mijn stash.

Most worn shoesIk heb twee paar schoenen die ik het meest draag. Net als bij de oorbellen: eentje voor casual en een voor zakelijk. Zakelijk draag ik altijd hoge hakken. En dan vooral deze zwarte pumps van Steven Madden (ook eerder te zien bij een van mijn outfits). Mijn casual paar is ook zwart... maar zeker niet saai door alle glitters. Dit paar heb ik nog voor de vakantie gekocht. Ik zocht al een tijdje mooie "stap-schoenen". Ik wilde iets met een klein haakje, maar koos uiteindelijk voor deze mooie ballerina's. Ik draag ze nu ook doordeweeks en ben er enorm blij mee. Ook hun eerste stapavond hebben ze goed overleefd.

Most worn perfumeNog zo'n moeilijke! Op dit moment heb ik behoorlijk wat flesjes verzameld (heb ik het al gezegd? Thanks God, a no-buy.). Het is niet zo dat ik elk parfum nog steeds even lekker vind. Maar er zijn zeker een paar die ik het vaakst pak, zoals Especially van Escada, Vanilla parfum van Serge Lutens en natuurlijk mijn Lolita Lempicka parfums.

Most worn handbagMijn Invito tas en ik zijn onafscheidelijk. Nou ja, doordeweeks dan. 's Weekends pak ik een klein buidel-tasje (toevallig ook van Invito) als ik ergens heen ga. En voor het reizen heb ik een andere tas, een ovale leren bruine Principles exemplaar. Maar de meeste tijd heb ik dus deze zwarte Invito tas mee. Er zit alles in wat ik nodig heb (zie hier de inhoud ervan) en, ook al heb ik af en toe moeite om er iets in te vinden, ik vind hem super handig. Alleen vraag ik mij af of hij het nog lang gaat volhouden, ik zag namelijk al scheurtjes bij de handvatten. Ik heb deze tas nu ongeveer 1,5 jaar, dus vind het op zich nog te vroeg voor de scheurtjes. Maar oké, tot zijn laatste dag blijft hij aan mijn zijde. ;)

Feel free als je de tag wilt overnemen. Of vertel in de comments over jouw favorieten!

11 opmerkingen:

 1. Oeh die schoenen zijn mooi! Ik ga deze tag ook doen maar dan in een filmpje!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn tag-filmpje komt er ook aan binnenkort, haha! Mooie parfumcollectie heb je!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's!! en vet leuke tag ook, leuk ingevult :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb hetzelfde nagellak"probleem" :-) En Especially van Escada is ook één van mijn favoriete parfums.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke tag! :-) Dat nagellak probleeem hebben de meeste meiden denk ik haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De zwarte pumps vind ik leuk.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De heels, lipgloss en kleine oorbellen zijn zo mooi. Geen wonder dat je deze het vaakst draagt =]!

  BeantwoordenVerwijderen