vrijdag 24 augustus 2012

Nails Inc 2x neon

Het merk nails inc kwam ik al eerder in Londen tegen. Best lang heb ik voor de schappen gestaan en toch nam ik toen geen nagellak mee. Don't ask me why. Maar sinds kort wordt dit merk ook bij de Nederlandse Sephora verkocht. Ik geloof dat dit niet bij elke vestiging het geval is, in Utrecht kwam ik het in ieder geval een tijdje geleden tegen. En nieuwsgierig dat ik was...En ja hoor, neon limited edition! Met al mijn liefde voor de neon trend kon ik het natuurlijk niet weerstaan. Wat mij allereerst opviel was trouwens de prijs. 14 euro.. dat is nog best een overweging waard. Ik geloof dat OPI nog ietsje goedkoper is. Dus dit zouden hele goede lakjes moeten zijn. En toch nam ik er twee mee. Ik ben een sucker voor neon...Portobello is een typische PinkFairy kleur - knallend rood, love it! Ook viel mij nog een kleur op, Westbourne Grove (oké, ze zijn goed met namen) - een donker-gele kleur. Altans, zo leek hij eerst. Zou ik deze echt meenemen? Nog een geel lakje in mijn collectie? Ga ik hem serieus dragen? Ach ja, misschien op een ringvinger, samen met Portobello...? Toch maar meegenomen. 28 euro armer, maar ontzettend nieuwsgierig.Mijn kennismaking begon (uiteraard) met Portobello. En daar was het: de verbazing. Het lakken begon niet heel soepel. Het is een soort jelly lak en daarom moest ik behoorlijk wennen aan deze structuur. Tweede laag wat dikker aangebracht en dat zag er best oké uit. Tot slot, nog een paar druppeltjes Essence dry drops, zoals ik altijd doe... en oh horror! Dat had ik niet moeten doen. Daar kon deze nagellak niet zo goed tegen. In plaats van op te drogen begon hij als plastic folie op sommige plekken van mijn nagels los te raken. Dit heb ik nog nooit gezien bij een nagellak! Dus, gekreukeld kleurtje.. ah fijn. Maar de kleur vond ik dan wel weer mooi. Maar om heel eerlijk te zijn: OPI's Red Lights Ahead is een beter alternatief wat dat betreft. Maar goed, voor de volgende keer: geen dry drops gebruiken.Nog een poging tot kennismaking, hallo Westbourne Grove! Het aanbrengen ging dit keer een stuk beter. Je moet gewoon de goede hoeveelheid ontdekken die je moet aanbrengen: niet te dun en ook niet te dik. Geen dry drops dit keer, maar dat was blijkbaar ook niet nodig. Deze nagellak droogt enorm snel! Oké, dry drops incident is vergeven. Hij droogde heel mooi, egaal op. Alleen de finish... het was zo goed als mat! Hier durf ik dus geen glans topcoat overheen te gebruiken. Na een paar dagen werd het kleurtje wel iets glanzender, gelukkig. Maar dan de kleur... wow, I looooove it! Niet verwacht, maar dit is echt mijn favoriet. Het is donker-geel of licht tot medium oranje, net in welk licht je hem ziet. Lekker knallend en toch heel draagbaar, vind ik. Super mooi, ik heb er ook meerdere complimentjes over gekregen. Ik heb hem minstens een week gedragen en werd hem helemaal niet zat. Dat was een goede gok! Misschien kunnen deze lakjes van nails inc niet zo goed tegen mijn nagels, maar misschien zijn het gewoon lakjes met een (kleine) gebruiksaanwijzing. Geen idee. Maar ik ben toch wel blij dat ik ze heb leren kennen (oh, wat klinkt dat persoonlijk!).

14 opmerkingen:

 1. Knallend rood? Voor mij ziet het er al oranje uit. Vind beiden erg speciaal qua kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Westbourne grove is pretty ! Echt een kleurtje voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Typisch, twee hele verschillende ervaringen. Ik vind het in ieder geval beide mooie kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt neon vind ik ze niet eigenlijk, maar ik vind de kleuren wel heel erg leuk en zomers :D Sowieso hou ik van geel en oranje is gewoon leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. erg gave kleuren :D wel jammer dat ze niet super lakken >.< ik heb zelf ook een aantal nails inc lakjes en die lakken erg makkelijk en dekken al met 1 laagje :O

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuke kleuren, en ik vind het eigenlijk net heel mooi dat ze mat zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, het tweede tropical geel lakje is prachtig.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind ze allebei mooi!! Je hebt ook zulke mooie nagels!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Echt prachtige kleuren! Maar zo spijtig dat het fout ging met de topcoat :o

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een rare substantie, ik vind Westbourne Grove mooi!

  BeantwoordenVerwijderen