zondag 19 augustus 2012

OPI I'm All Ears

Als OPI een collectie uitbrengt "samen" met Minni Mouse dan weet je dat je veel roze kunt verwachten. En dat is deze collectie zeker wel! Eerst dacht ik: nah, zal wel niks voor mij zijn (roze... I know...), totdat ik alle lakjes een tijdje geleden in het echt zag bij de DA in Amsterdam. Twee kleuren waren zo bijzonder dat ik ze eigenlijk wel beide wilde meenemen. Maar ik heb verstandig gedaan.. toen al.. en dus ging alleen I'm All Ears mee.Een paar dagen daarvoor had ik een nagellak op waarvan ik de kwaliteit heel teleurstellend vond (hier later meer over). Wat was ik blij om weer OPI in mijn handen te hebben! Ik heb al zoveel OPI kleurtjes geprobeerd en ik weet altijd zeker dat de kwaliteit super is, ook al zijn sommige kleuren wat meer sheer. Zo ook deze kleur: hij is niet helemaal dekkend (eigenlijk kon ik hier nog een derde laag bij gebruiken), maar toch vind ik hem mooi. Hij lakt ook heerlijk: hij is niet te dik en het kwastje is super handig.Over de kleur kan ik kort zijn: roze op roze. Koele roze kleur met roze shimmer erin. Hij is opvallend, maar zeker niet schreeuwerig. Ook al ben ik steeds meer van neon kleuren, dit soort tinten vind ik ook erg mooi. De shimmer maakt de kleur extra bijzonder en je ziet het zowel bij direct als indirect licht. Kortom, OPI ten top. Toch nog een collectie helemaal naar mijn smaak.

14 opmerkingen:

 1. Ik heb deze lak ook! I loveeeee it.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt zooo prachtig deze...heb wel gehoord dat de lak met de hartjes van deze collectie niet zo heel makkelijk te lakken is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kleur ! Ik zag gisteren weer een paar mooie opi kleurtjes die ik wel graag aan mijn collectie zou willen toevoegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleur...had ook mijn twijfels over deze collectie, maar deze is wel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vroeger had ik precies zo'n zelfde kleurtje, helaas werd deze te stroperig voor gebruik, maar erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een derde laagje zou zeker niet misstaan, maar de kleur is wel keileuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ^^ OPI rules.
  Ik koop altijd de mini-setjes, het minnie setje vond ik heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. daar zat ik ook over te twijfelen! die was zeker mooi en daar zaten beide kleuren in die ik wilde hebben. maar uiteindelijk toch voor fullsize gekozen :P

   Verwijderen
 8. Wat een gave en vooral mooie tint :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Inderdaad op en top roze :-) Ook leuk dat er een beetje shimmer in zit.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Roze...dat vind ik nu eens echt een kleur voor jou! :) :) :) :)

  BeantwoordenVerwijderen