donderdag 30 augustus 2012

Pupa Hot Tropics (+ look)

Dat ik een sucker ben voor alles wat bijzondere shimmer bevat en ook nog eens paars of blauw is, wisten jullie allang. Blijkbaar bestaat Pupa's zomercollectie ook net uit deze kleuren. Ik zag ze een tijdje geleden bij de DA in Amsterdam en viel natuurlijk onmiddellijk voor deze mooie paarse kleur die ook nog eens koele (blauwe?) shimmer leek te hebben. Hallo, Hot Tropics!Deze diamond eyeshadow was, volgens mij, in twee kleuren verkrijgbaar. Dit is dan ook #02. De vormgeving vind ik heel zomers: pastel doosjes met glanzende bronze letters en vanbinnen is het net azuurblauwe zee. Ik zie mij al helemaal zitten op een tropische strand onder een palmboom.. met deze oogschaduw op. De verpakking van de oogschaduw zelf is wel typisch Pupa: ovaal en glanzend. Maar ook de oogschaduw zelf is een plaatje om te zien.Dit soort reliëfjes zien er altijd leuk uit. Het heeft iets bijzonders. Maar over bijzonder gesproken: wat een kleur! In de verpakking al zie je hoe mooi die is. Deze oogschaduw heeft ook een naam: Wet & Dry Gelée Compact Eyeshadow. Klinkt, leuk, maar... wet & dry? Daar had ik eerst niet eens naar gekeken. En ik ben al geen fan van wet & dry! Maar ik geef elk beautyproduct een kans. The revolituinary formula features a perfect blend of pigments and pearls for a richly shimering result.De swatches. De ene streep is droog gemaakt, de andere nat aangebracht. Ra-ra, welke is wat. Toch wel een behoorlijk verschil en dat is jammer. Natuurlijk kun je hem droog aangebracht nog steeds mooi in een look verwerken, want - eerlijk is eerlijk - de pigmentatie is wel oké. Maar ik vind hem nat aangebracht het mooist. Het is dat ik het te veel gedoe vind om mijn kwastje vochtig te maken. Mijn oogschaduws horen gelijk super gepigmenteerd te zijn. Maar leuk voor de afwisseling dan maar. Qua textuur viel mij niets op. Beste raar dat het een gelée oogschaduw heet. Het voelt als een gemiddelde Pupa oogschaduw aan, dus geen bonuspunten voor deze.Natuurlijk heb ik ook een bijpassende look gemaakt. Deze Pupa kleur is vochtig aangebracht over mijn bewegende ooglid. Het effect is pretty! Het is meer roze en minder paars dan verwacht. Nog eens - leuk voor de afwisseling. De shimmer die erin zit is niet overdreven glanzend en dat vind ik alleen maar goed. Bij daglicht valt het nauwelijks op, maar bij direct/kunstlicht wordt het effect sterker. Jaaaa, dit is leuk... voor de afwisseling. ;)

13 opmerkingen:

 1. oeh echt al super mooi in de verpakking :D
  mooie look heb je er mee gemaakt :3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een mooi product echt een juweeltje :D mooie look

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wie mij een beetje kent, weet intussen dat ik écht niet gek ben op paars en roze, maar ik vind je make-up toch best mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat een prachtig product en wat een mooi look;D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Best mooi, al vind ik hem zoals je zelf al zegt, iets rozer op je oog dan op de swatch. Voor de rest alleen maar een goede indruk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow! Ziet er mooi uit. Ingewikkeld product wel ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De kleur is prachtig, mooie oogschaduw en ooglook!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Pretteh ! Leuke verpakking ook. Pupa zie je haast niet in België of je moet al goed zoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige verpakking, ziet er luxe uit. Het kleurtje is prachtig, hele mooie shimmer <3
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Woop, die kleur is mooi! Ik hou van Pupa!

  BeantwoordenVerwijderen