woensdag 15 augustus 2012

Senna Voluptulash Volumizing Mascara

Ah, Senna, je blijft prachtige producten maken, waar mijn hartje sneller van gaat kloppen. Laatst liet ik weten dat ze nieuwe mascara aan het assortiment hebben toegevoegd - Voluptulash Volumizing Mascara. Het is tijd om er meer over te vertellen, vooral op basis van mijn eigen ervaring.Dramatische, lange, gitzwarte wimpers - dit willen wij allemaal. En dit is ook precies waar deze mascara voor bedoeld is. "Voluptulash delivers a full dose of luxurious jet black onto each lash for spectacular fullness and high visibility." Opvallende wimpers is precies datgene wat ik van een mascara verwacht! Ik werd nieuwsgierig vooral nadat ik de video van Eugenia (the creator) heb gezien. Het is niet alleen een leuk mens, ze liet ook op een hele leuke manier zien dat deze mascara ook echt werkt. En dit is dan ook de video waar het om gaat...


Het geheim van deze mascara zit hem dus niet alleen in de formule, maar ook in het borsteltje. En dit heb ik snel begrepen. Wat een apart ding! Het is helemaal gedraaid en heeft verschillende diktes, zodat het echt elk wimpertje kan omhullen. Ook erg fijn: het is niet te groot van formaat, wat tegenwoordig steeds populairder wordt. Het borsteltje werkt heel nauwkeurig, zelfs op de onderste wimpers.De manier waarop Eugenia dit borsteltje in de video gebruikt is helemaal niet zo gek. Met het puntje van het borsteltje aanbrengen kan gewoon met deze mascara. Op deze manier lift je de wimpers inderdaad. Wat ik sowieso met Voluptulash heb gemerkt is dat het een mascara is die je kunt opbouwen of waarmee je kunt "bouwen". Klinkt raar? Helemaal niet, het is juist heel makkelijk. Door het borsteltje en niet al te dikke formule kun je de hoeveelheid mascara op elk deel van je wimpers regulieren. Iets meer aan de onderkant, bij de aanzet of juist in de puntjes - alles gaat even makkelijk. Ook volume regel je zo - hoe meer lagen des te dikker en voller je wimpers. Ik vind het wel een hele aparte mascara, op de goede manier. Ik kan het ook verder nergens mee vergelijken, dus dat zegt denk ik genoeg. Laten wij eens kijken naar het resultaat.Vanaf de eerste dag werkte deze mascara prima. Het heeft dus geen inwerk-tijd nodig en dat is toch wel even makkelijk. Het effect is mooi. Lekker opvallende wimpers en geen klontjes. Normaal scheid ik mijn wimpers na het aanbrengen van mascara met een klein schaartje. Met Voluptulash is dit eigenlijk niet eens nodig. Ik vind mijn wimpers mooi op deze manier. Voor volume is deze mascara geslaagd voor 100%!Ook geeft deze mascara behoorlijk wat lengte. Ik heb van mezelf al geen korte wimpers, maar die extra lengte mocht van mij zelfs nog iets meer. Het enige wat ik mis is een krul, maar misschien moet ik het borsteltje hier handiger voor gebruiken. En anders is er altijd nog zoiets als wimperkrultang. ;) Voor de rest is dit zeker een fijne mascara. Hij blijft de hele dag op zijn plek zitten en ook mijn wimpers blijven heel lang mooi. Ik snap waarom zoveel mensen positief over deze mascara zijn.

Voluptulash mascara kost $ 22 en is te koop via de website van Senna.

11 opmerkingen:

 1. Wauw, erg mooi effect! Ik heb meteen zin om hem ook te bestellen. Lijkt me een mascara die ik zeker ook goed zou vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat effect ziet er zéker mooi uit zeg! Heel mooi zwart! En voor de krul heb je inderdaad een wimperkrultang , thank god :D!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er super goed uit. En je bespaart jezelf alweer een minuut of drie 's ochtends door het schaartje niet te moeten gebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Crazy borsteltje... :-) Het resultaat is wel heel mooi, inderdaad lekker volumineuze en lange wimpers!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wou net zeggen, jij hebt van jezelf al lange wimpers!! Maar idd echt een hele goeie mascara

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat mooi! Ik wil deze ook helaas heb ik er nog twee op voorraad liggen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi! Het borsteltje lijkt een beetje op die van de Dior Extase... Mooi resultaat :D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Beautiful curl and definition of your lashes.

  BeantwoordenVerwijderen