woensdag 29 augustus 2012

Style Journal

De passion journals van Moleskine zie je de laatste tijd steeds vaker. Ook ik heb er sinds kort een in mijn bezit. Een style journal om precies te zijn. Maar wat is het nou precies?"Het boekje begint met een uitgebreid overzicht van maten, wasinstructies en andere belangrijke info voor de internationale shopper. Vervolgens kun je je passion for fashion kwijt in zes verschillende secties. Sorteer de inhoud van je kledingkast, bedenk en beoordeel outifts, houd trends, events, en verlanglijstjes bij, en maak een lijst van leuke winkels om nog eens te bezoeken. Je hebt ook zes onbeschreven secties tot je beschikking, die je zelf kunt indelen voor bijvoorbeeld foto’s, websites, make-up, en accessoires. Je krijgt hiervoor 40 labels, en nog ruim 160 andere stickers voor nog meer persoonlijkheid in je logboek."

Volgens mij heb ik die lebels en stickers niet meegekregen.. maar dat vind ik eigenlijk niet zo erg. Ik ben dus vrij om mijn eigen tabjes te bedenken. Nou heb ik zelf niet zo veel met fashion, dus het zullen vooral make-up labels worden. Alhoewel ik eerlijk moet zeggen dat betekenis van wasvoorschriften en het ontcijferen van maten van andere landen best handig is op deze manier!"De teksten in de Journal zijn in het Engels geschreven, maar je kunt gratis een Nederlandse versie van alle labels en teksten downloaden van de Moleskine site." Ook dit is best makkelijk. Je hoeft alleen op de website van Moleskine te zoeken.En nog even dit:
"De Moleskine notitieboeken zijn gebaseerd op de legendarische zwarte boekjes waar bekende artiesten als Pablo Picasso en bekende schrijvers als Ernest Hemmingway hun ideeën in schetsten en schreven. Tegenwoordig worden deze mooie, solide boekjes verkocht onder de naam Moleskine, en zijn ze razendpopulair onder creatievelingen over de hele wereld."

Het kan absoluut een inspiratiebron zijn voor creatievelingen onder ons. Je moet wel iets met fashion hebben wil je deze journal op zijn best willen gebruiken. Of je moet er een beetje nieuwsgierig naar zijn. ;)

Deze Style journal is te koop bij cadeau.nl. Ook wel leuk om deze journal een keer als kado te geven. De webshop verkoopt meer passion journals. Er zijn journals met thema baby, recipe, travel en wine. Ook heeft deze webshop nog meer leuke dingen voor als je een verjaardagskado zoekt bijvoorbeeld.

12 opmerkingen:

 1. Ik heb er ook een, maar dan the music book!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er leuk uit! Ik heb een gewone Moleskine agenda!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoor er ook steeds vaker over! Ga er toch eens naar kijken

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik ben er heel tevreden over :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zie die Moleskines overal verschijnen! :)
  Wil er ook graag één!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb hem ook, zo'n leuk boekje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Weet je zeker dat je de sticker niet hebt meegekregen? Achterin zit een groot vak (soort portemonnee vak achtig iets. Tegen de harde kaft aan), daar zitten ze in. Zelf heb ik hem ook, ik moet deze zeker eens vaker gaan gebruiken.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De stickers etc. zitten in een vakje helemaal achter in, ik hem hem ook ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Als er een make-up versie komt wil ik die zeker, maar deze is niet echt iets voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik wil ze het liefst (bijna) allemaal haha.

  BeantwoordenVerwijderen