vrijdag 17 augustus 2012

Video: fairylicious visagie-ervaring (deel 2)

In deel 1 hebben jullie al "een beetje" make-up kunnen zien die ik tijdens mijn eerste visagie-klus heb gebruikt. Vandaag dan ook eindelijk deel 2... met een mooie afsluiter. Enjoy!Natuurlijk heb ik ook de close-up foto's van het resultaat gemaakt. Ook de proef-make-up en "tussendoor de blush op straat aanbrengen" sessie heb ik vastgelegd. Hier zal ik dan ook een apart artikel over plaatsen. Voor nu - genoeg geklets over make-up. ;)

3 opmerkingen:

 1. Ik moet die Lip Fix ook nog testen, ik hoop dat ie bij mij werkt! Man, er kan echt wel veel in dat tasje, was ik al vergeten... De Naked Palettes komen bij mij ook vaker boven bij jonge bruidjes, alhoewel ik toch meer Inglot Matte kleurtjes gebruik. Het Illamasqua verhaal blijft vreemd...wij zijn zooo verschillend!Qua huid :)Ben benieuwd naar de foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zoveel schitterende make-upjes :o kan ik alleen maar van dromen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh ik dacht dat ik dit filmpje al had gezien, niet dus!
  Wel een leuk filmpje. Super mooie make up allemaal :D

  BeantwoordenVerwijderen