zondag 5 augustus 2012

Win € 50 shoptegoed bij Zonnebrillen.com

Terwijl ik aan het bijkomen ben van mijn eerste echte visagie-ervaring van gisteren (whoohoo, binnenkort meer!), heb ik voor jullie iets leuk voor deze zondag... een winactie! Omdat het zonnetje zich afgelopen tijd vaker heeft laten zien, grijpen wij steeds meer naar een ding: de zonnebril. Tijd voor een nieuwe? Dan heb ik goed nieuws: je kunt een waardebon t.w.v. 50 euro winnen van de webshop zonnebrillen.com. Precies wat je nodig hebt als je bijvoorbeeld al een tijdje een Ray-ban zonnebril op je wishlist had staan. Deze webshop verkoopt overigens veel meer merken, zoals (voor mij tot nu toe onbekende) Oakley die garant staat voor kwalitatief goede zonnebrillen die aan allerlei eisen moeten voldoen.

bron: weheartit.com

Genoeg gepraat. Op naar de winactie! Omdat het een luie zondag is (of een relaxte maandag/dinsdag... ligt eraan wanneer je dit artikel leest) vind ik dat je er zo weinig mogelijk voor moet doen. Wat ik graag zou willen is...

>> Laat een leuke/opvallende/spontane/grappige/gezellige reactie achter om te laten weten dat je meedoet. Vertel bijvoorbeeld naar wat voor zonnebril je op zoek bent en waarvoor je die nodig hebt. Niks ingewikkelds, gewoon leuk!
>> Volg je mij op Bloglovin? Like dit artikel.
>> Volg je mij op Twitter? Tweet er iets leuks over (kort, maar krachtig, met vermelding van @fairynowings zodat ik het zie)

That's it! Niks verplicht, maar wel leuk als je iets van het bovenstaande doet. Deze winactie loopt tot maandag 20 augustus. Heel veel succes!

10 opmerkingen:

 1. Zonnebrillen genoeg huize Timmermans dus aan alle deelnemende dames (heren?) heel veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ooh my gosss, ik heb nog een zonnebril nodig voor in de auto, ik heb nu een jaren 0 ding maar ben er echt 1 nodig terwijl ik s'ochtend in file rijdend nederland naar mijn werk ga..de zon is dan echt te scherp voor mijn duffe ochtend koppie..Met deze actie kan ik in ieder geval hipperdepip de file in :S..:D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb je gelikt op Bloglovin en heb ook een twitterberichtje gestuurd.. :)

   Verwijderen
 3. ik draag nooit een zonnebril :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super, ik doe mee ! Ik gebruik al jaren dezelfde Chanel zonnebril maar ben die nu wat beu gekeken en ik kocht dan maar eens een goedkope van 5 euro uit de H&M ( student you know). Nou, die hangt al helemaal uit elkaar. Dus een nieuwe kwaliteitszonnebril staat hoog op de wishlist, graag zo eentje van Ray-ban, een aviator. Zo kan ik weer langs de straten flaneren met een degelijke zonnebril ipv eentje die half langs mijn neus hangt ! Ik heb getweet en geliked ! Super winactie !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb geen zonnebrillen gezicht en heb een designer bril die mij wel staat dus ik sla deze over!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, deze post komt als geroepen! Ben gister tijdens het winkelen in een pashokje op mijn zonnebril gaan zitten... En tsja, dat overleeft zo'n H&M brilletje natuurlijk niet ;-) Bedacht me daarom dat ik maar eens een stevig exemplaar moest gaan aanschaffen en met dit shoptegoed moet dat natuurlijk wel goed komen! Ik heb het artikelen op Bloglovin geliked :-) Super winactie!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. I wish i had a rayban! En dan niet de neppe die ik heb haha. Ik heb er nooit het geld voor, maar met 50 euro scheelt het veel! Superleuke winactie, ook om eens een écht mooi model uit te zoeken. I'm in the game! Een rayban met spiegelglazen lijkt me wel leuk & handig haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk! Ik sta namelijk op het punt om de stap te zetten eindelijk eens een wat duurdere bril te kopen. Door de jaren heen heb ik telkens goedkope brillen gekocht die ik binnen no-time kwijtraakte. Ik wil nu eindelijk eens zuinig omgaan met mijn brillen en er een mooie koker voor kopen, zodat ik hem niet klakkeloos laat rondslingeren.
  Ik volgde je al op bloglovin!
  overigens zal ik mijn gegevens later geven indien nodig1

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een zonnebril heb ik nodig om het verschil te laten zien hoe bleek ik was voordat ik de zon in ging en hoe bruin ik erna ben geworden. Een zonnebril laat een gedeelte van je ooghuid wit, ideaal dus! Zo kan iedereen makkelijk zien hoe bruin je bent geworden!
  Nee, geintje natuurlijk. Een zonnebril gebruik ik zodat ik niet de hele tijd mijn ogen hoef samen te knijpen en lekker relaxt een boek kan lezen. Ik hoop echt dat ik deze winactie win, van mijn huidige zonnebril zit een pootje namelijk los. Papa heeft geprobeerd hem te maken met lijm maar dit was helaas maar een tijdelijke oplossing. Veel succes! (p.s, ik like je op bloglovin!)

  BeantwoordenVerwijderen