dinsdag 21 augustus 2012

Zon, warmte en winnares van zonnebrillen.com tegoed

Vandaag 2 kleine artikelen in 1! In beide gevallen gaat het over de zon.
Allereerst.... hoe hebben jullie het afgelopen dagen volgehouden? Het was heet, heel heet! Ik wil echt niet klagen. Warm en zonnig is altijd beter dan grijs en koel (zoals het meestal in Nederland is). Maar heet in ons landje is gelijk zo benauwd. 30 graden in Spanje voelt toch wel anders... Toen het zo heet was, vond ik het niet eens zo erg om op kantoor te zijn. Airco! Thuis was het niet vol te houden, want: geen airco. Dan maar buiten zitten (niet te lang in de zon) of thuis gezellig met de ventilator. Het strand was afgelopen zondag wel weer een fijne oplossing! Op een gegeven moment was het zelfs een beetje koud.... heerlijk! Want terug in het binnenland kreeg je weer nauwelijks lucht. En om maar te zwijgen over make-up. Poeders en primers vergeten, alleen een goede dagcrème was meer dan voldoende. En jullie dan?

bron weheartit.com

Ook wil ik even laten weten dat ik de winnares van zonnebrillen.com tegoed heb gekozen. Man, man, man, jullie hebben het mij weer lastig gemaakt! Ik vond alle berichtjes eigenlijk wel leuk, maar helaas mocht ik maar aan een van jullie de prijs geven. Ik heb weer eens de hulp van mijn vriend ingeroepen... En diegene die dus binnenkort met een nieuwe Ray-ban gespot zal worden is... Valley Doll! Van harte!!! Stuur mij snel een mailtje!
Voor alle anderen - heel erg bedankt voor het meedoen & big luck next time! :)

7 opmerkingen:

 1. Ik geniet echt van dat hete weer, 't is alweer een stuk koeler en eerlijk, ik vind het jammer. Als je bedenkt dat je binnenkort weer een 6 tal maanden in het donker, koude, en natte moet zitten...ik word al treurig als ik er aan denk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooooh wat leuuuuuuk ! Thank you thank you thank you ! Ik stuur je asap een mailtje :d !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteer Valley! Ik moest het meeste werken met het warme weer, veel drinken en watermeloen eten op werk :) Lekkere koude dingen. t mag van mij nog wel even zo blijven maar dan wil ik wel thuis zijn ipv op het werk. onze airco doet het alleen als er niemand is zoo irritant echt een sauna

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd! Ben het wel met je eens over het weer, het moet altijd zo extreem opeens. Zat hier gisteren ook maar uit te warmen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd valley met de bril.
  Het was inderdaad warm. Ik heb zo slecht geslapen de afgelopen nachten. Zat ook nog eens zonder waaier dus het was bikkelen. Hopelijk koelt het gauw af hier in mijn kamer.
  Te extreem is dit weer.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen