donderdag 6 september 2012

EOTD: Burning Wood with a Color of Berries

Ik zat mij laatst te bedenken dat ik eigenlijk best wel in een luxe positie ben qua make-up dragen op het werk. Ik kan alle kleuren van de regenboog dragen en niemand zal er wat van zeggen.. omdat het bij mij elke dag zo is. Ik kan mij voorstellen dat als je alleen maar bruine tinten (of nauwelijks oogschaduw) naar kantoor draagt, dat het vreemd kan overkomen als je opeens een blauwe eyeliner aan je look toevoegt. Maar omdat het bij mij vanaf het begin al zo was, accepteert iedereen het gewoon. Deze hele gedachte was ontstaan toen ik tegen mezelf zei dat ik weer eens zin had in een heftige smokey. Ja, dat kan gewoon! En dit was het resultaat...Barry M #88 (Wild Berry) is toch wel mijn ultieme favoriet onder de Dazzle Dusts. Het is zo'n prachtige kleur, vooral voor een smokey eye. Wij kennen een bruine en zwarte smokey, maar dit soort bessen-rode smokey eyes vind ik vooral mooi bij grijze/blauwe ogen. Deze kleur heb ik over mijn hele bewegende ooglid aangebracht. Voor definitie heb ik een beetje van donker-bruine oogschaduw gebruikt. Als blend-kleur boven de crease heb ik een zachte matte peachy kleur gebruikt.Op zichzelf was deze look al heel mooi, maar ik besloot er een speciale touch aan te geven. Hiervoor gebruikte ik mijn favoriete Inglot #86 (ik bedacht mij trouwens dat ik al zoveel over deze kleur heb gehad, maar volgens mij er nog nooit een apart artikel over geschreven heb... hier komt zeker nog verandering in). Het kwastje heb ik vochtig gemaakt met Fix+, het pigment heb ik voorzichtig aangebracht midden op de bewegende ooglid. Ik heb een mini hoeveelheid aangebracht. Toen ik met mijn ogen ging knipperen hebben de glitters zich een beetje verspreid. De hoeveelheid was eigenlijk precies genoeg. En goed nieuws, ik had voor de verandering bijna geen fallout! Whoohoo! Ik was zo blij, wat dat is mij nog nooit overgekomen met dit pigment. Al dat shimmer heeft een heel mooi effect aan het geheel gegeven. Je zag hem namelijk alleen als ik mijn ogen dicht deed. Wat mij betreft, zeker een geslaagde look die ik waarschijnlijk vaker ga dragen.

17 opmerkingen:

 1. Prachtig gedaan zoals altijd he :-) ! Jij geeft me altijd veel inspiratie met je mooie looks.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie, aparte combinatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat 'n prachtige look!! Fijn dat je in zo'n luxe positie bent v.w.b. je make-up op werk ;-) Ik op zich ook, maar vandaag ga ik bv naar de klant en heb ik bewust gekozen voor paarse nagellak in plaats van rode.. misschien maakt t niet uit, maar houd het dan rustiger dan wanneer ik op kantoor kan blijven ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik ga ook zo niet naar een klant, hoor :) wel ooit gedaan, met felle blauwe oogschaduw... maar doe het niet meer, het moet gewoon rustig en zakelijk zijn :)

   Verwijderen
 4. Wauw wat een mooie ooglook (weer..!) vooral dat glittertje maakt het helemaal af!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. die glitter is super pretty :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jeej wat prachtig! Ik krijg meteen zin te oefenen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind dit toch echt wel een van de mooiste. Zeker een look om vaker te dragen.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke look. Lekker zwaar, maar daar hou ik wel van :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, ontzettend mooi! En idd, wat een luxe dat je dit op je werk kan dragen ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw dit zou een mooie look zijn voor mij !

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Erg mooie ooglook! Dat pigment is fantastisch!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtige look, het staat heel mooi bij je oogkleur :). De glitters zijn zooo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen