dinsdag 18 september 2012

EOTD: Dramatic Taupe

Deze look was geïnspireerd op een YouTube tutorial van Pixiwoo's. Voor afgelopen donderdag (lange dag: eerst werken en dan Fashion's Night Out) wilde ik iets min of meer neutraals maken. Maar wel met een eigen touch. Ik pakte mijn MAC palette erbij met dit als resultaat.Als basis heb ik Maybelline Color Tattoo in Permanent Taupe gebruikt. Ik was vergeten dat deze eigenlijk vrij donker is, maar oké. Daar overheen heb ik Satin Taupe van MAC aangebracht. Terwijl ik deze kleur aan het begin helemaal niks vond, begin ik er nu steeds meer aan te wennen. Maar voor mij dus absoluut geen musthave, je kunt hem op zoveel verschillende manieren vervangen. Deze kleur heb ik over mijn hele bewegende ooglid verdeeld.Daarna heb ik Cranberry over en boven mijn crease aangebracht. Voor meer diepte heb ik Sketch gebruikt, gemengd met een zwarte oogschaduw. Bij het blenden heb ik weer een beetje Satin Taupe gebruikt. Een beetje highlighter in de binnenste ooghoek en onder de wenkbrauw. Flink aangezette blush (ik hou ervan) en neutrale lippen. Achteraf gezien kon ik beter andere kleuren dan rood gebruiken. Aan het eind van de dag was al het moois eraf (zou cream van Color Tattoo het smelten hebben versneld?), maar na 15 uur make-up dragen was het misschien niet eens zo gek. Zoals jullie trouwens zien heb ik dit keer geen donkere potlood op de waterlijn gebruikt. Nee, ik ben de laatste tijd meer van de lichtere versies. Het effect is misschien een beetje wennen, maar mijn ogen lijken opeens 2x groter (zo ongeveer). Ik zal hier binnenkort nog meer over vertellen.

9 opmerkingen:

 1. Heel zacht voor jouw doen maar wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oeh super pretty en draagbaar :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi! Cranberry maakt het wel af vind ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik gebruik ook altijd een zwart lijntje onderaan, en het is inderdaad wennen wanneer je dat opeens niet doet. Maar het staat je goed, en je ogen zien er inderdaad heel groot uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Pretty! Hele mooie wimpers heb je ook, wou dat ik jouw onderwimpers had!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige look weer, mooi gecombineerd met de kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het maakt je ogen inderdaad groter. Ik vind het wel heel mooi.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen