zondag 2 september 2012

EOTD: Preaching the Night

De foto's van deze look hebben even moeten wachten (het is nog uit de tijd dat ik een redhead was), maar ik wil ze toch met jullie delen. Dit soort looks maak ik wel vaker, blue-brown-achtige looks blijven echt mijn favorieten. Helemaal de kleuren waar ik mij prettig mee voel en ze zijn alles behalve extreem. En dit is ook weer zo'n look.. maar dan met een beetje shimmer... en heel veel favoriete oogschaduws.Voor deze look heb ik vooral Urban Decay mono's gebruikt. Ik blijf het hele fijne oogschaduws vinden. De textuur is heerlijk, ze zijn prima om te blenden en de kleuren zijn altijd bijzonder mooi. Stiekem ben ik dan ook benieuwd hoe de textuur van de nieuwe Urban Decay mono's is (sinds het assortiment vernieuwd is). Maar voorlopig blijft ik ver uit de buurt van mijn grootste verleiding tijdens een no-buy (bye, Sephora). :) Gebruikte Urban Decay kleuren voor deze look: Lounge (bewegende ooglid), Roach (onderste wimperrand en crease) en Goddess (voor meer definitie aan de buitenkant).Om nog iets extra's aan de look te geven heb ik mijn donker-blauwe kleur van Make-up Studio gebruikt, vooral de lichte kleur eruit. Dat is nou het voordeel van deze oogschaduw, je hebt eigenlijk meerdere tinten in een. De licht-blauwe kleur heb ik gebruikt voor mijn binnenste ooghoek. Verder heb ik mijn favoriete Nouba highlighter onder de wenkbrauw aangebracht. Ook deze vind ik nog steeds bijzonder mooi - een beetje rozig goud, heel apart en toch subtiel.Qua hoeveelheid gebruikte producten valt het dus eigenlijk best mee. Het resultaat is min of meer smokey en verrassend door dat blue-brown-achtig effect erin. Ik hou wel van zulke bijzondere kleuren. Binnenkort laat ik nog zo'n soort look zien... maar dan weer toch heel anders. ;)

12 opmerkingen:

 1. Wauw prachtige ooglook zeg! Heel erg mooi gedaan!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleuren, ook wel wat voor mij. En het valt me ineens op hoe ontzettend lang jouw onderste wimpers eigenlijk zijn... :-O :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kijk altijd met bewondering naar jou ooglooks echt zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen