dinsdag 25 september 2012

EOTD: Smoked Sunset

Tijdens ons uitstapje naar Breda droeg ik deze look. Ja, ik ben duidelijk helemaal into bordeaux rode kleurtjes, ook in mijn make-up...Voor deze look gebruikte ik twee van mijn favoriete palettes: Sleek Monaco palette en J'ouvert (trio) palette. Uit Monaco palette pakte ik de kleur Sunset en verdeelde deze over bijna hele bewegende ooglid. Dit is een prachtige kleur die ik tegenwoordig vaker gebruik. Het is rood/roze bronze, een hele unieke kleur die een perfecte match vormt voor koele blauwe/grijze ogen. Om deze kleur te omlijsten heb ik bruine en vooral paarse J'ouvert oogschaduws gebruikt. Het voordeel van al deze kleuren is dat ze heel makkelijk blenden en prima bij elkaar passen. Ook mijn crease heb ik donker gemaakt vooral met J'ouvert kleuren.De highlighter komt uit mijn Monaco palette. Ook heb ik een beetje Washed Ashore kleur gebruikt om de binnenste ooghoek zachter te maken. Het resultaat was een donker-rode smokey, precies zoals ik dit het mooist vind. De rest van mijn make-up besloot ik zacht en rustig te houden. Op mijn wangen droeg ik mijn nieuwe MAC blush, maar hier binnenkort meer over.

11 opmerkingen:

 1. ik kon het niet door je zonnebril heen zien maar het is weer heel mooi zoals altijd

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad heel romantisch. Leuk voor valentijn. Mooi gedaan.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een donkere look! Maar hij is wel prachtig, echt mooi gedaan weer:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Enorm mooie look! De paars/bruine combinatie is echt mooi (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je staat ook zo mooi met bordeaux kleuren he ;-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw echt weer zo mooi!! Jij bent echt goed met paars/bronze!!

  BeantwoordenVerwijderen