vrijdag 7 september 2012

Favoriete MAC lipstick finish - Amplified

Behalve dat MAC een heleboel kleuren lipsticks heeft, zijn er ook een aantal finishes. In een pro-store of counter staan alle lipsticks per finish gesorteerd. Het is dus heel makkelijk, vooral als je op zoek bent naar een bepaalde finish. Zo heb ik ook een voorkeur... Ik heb al verschillende finishes geprobeerd en een daarvan is toch echt mijn favoriet. I looooove Amplified!Dit is, volgens mij, meer dan de helft van mijn MAC lippenstiften en ja, ze zijn allemaal amplified. Wat ik aan een lipstick belangrijk vind is zijn houdbaarheid. Ik ben namelijk niet iemand die regelmatig lippotlood gebruikt, vooral niet als ik mijn lipkleur ga bijwerken. Daarom moet mijn lippenstift (hoe duur of goedkoop het was) zo lang mogelijk blijven zitten. En daar zijn amplified kleuren wel heel erg goed in. MAC heeft ook een finish die heet Matte. Deze blijven ook ideaal zitten. Amplified heeft dezelfde eigenschappen, alleen is de finish iets meer glossy. Mijn lippen drogen beide finishes niet uit, alhoewle Matte dat wel beter in staat is.Plaatje om te zien, niet waar? :) De laatste kleur valt al op dankzij de verpakking. Dat is namelijk mijn eeuwige trots uit de Venomous Villains collectie, genaamd Heartless (felle maar ook tegelijk dieprode kleur). Laten wij ook naar de andere kleuren kijken.De meest neutrale kleur is Growing Trend. Deze heb ik ooit van Peggy gekregen en ik ben er helemaal weg van. Volgens mij heb ik deze kleur een keer in de winkel geswatched, maar toch niet meegenomen. Laten wij ook eerlijk zijn, als je hem zo ziet dan is het niet bepaald een aantrekkelijke kleur. Maar op de lippen is het een van de mooiste nudes die er zijn. Niet te bruin, maar gewoon perfect.Over de drie roze kleuren heb ik al eerder geschreven, maar ze zijn extra aandacht zeker waard. Saint Germain is een licht roze kleur met blauwe ondertoon, Impassioned is een felle rood-roze kleur, dit is mijn laatst gekochte MAC kleur. Tot slot nog de prachtige Something New - mijn ideale feestelijke kleur, want: knal roze. Al deze lippenstiften zijn super gepigmenteerd, wat ik ook een goede eigenschap vind. Kortom, alles zoals het hoort. Voor swatches op de lippen klik op de linkjes in de tekst.

15 opmerkingen:

 1. Mooie kleuren!

  Ik ben ook gek op mijn MAC lipsticks.
  Saint Germain heb ik ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. super mooie tinten :D vooral saint germain is pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou vooral van de cremesheen finishes, deze zijn ook wel fijn maar ik voel graag 'moist'!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vind alle kleuren wel mooi hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Saint Germain is ook echt een favoriet van mij, draag hem dagelijks.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Allemaal mooie kleuren. Ik kies zelf ook vaak voor rozetinten.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Amplified is ook mijn favoriete finish. Mooie kleuren heb jij!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige kleuren! Ik ben vooral fan van Impassioned (staat op de wishlist) en Something New, beide heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die vierde kleur is so pretty!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtige kleuren en mooie finish. Houdbaarheid is altijd een plus, maar een compleet matte lipstick vind ik soms dan toch iets te mat. Dus Amplified is perfect!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wauw wat een super mooie lipsticks zeg !

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die finish heb ik niet! Maar ik denk dat ik dat toch maar moet proberen (a)
  Mooie kleuren trouwens :D

  BeantwoordenVerwijderen