zaterdag 15 september 2012

Get ready with me video - party time!

Dit is weer eens een ander filmpje dan normaal. Een verzoekje! Mij is een keer gevraagd om een "get ready with me" video te maken. Een wat? YouTube erbij... eeeeehm, nee, te veel fullface, dat ga ik dus toch maar niet doen... of wel? Hey, U vraagt, wij (ok, ik) draaien! Vorige week vrijdag ging ik uit en dus besloot ik het hele proces van voorbereiding te filmen. En dit is het resultaat...Even met een vriendin bellen: "Kan blauw met zwart?" Ik die niet om kan gaan met glitter (uiteindelijk nog glitter eyeliner toegevoegd om alles te "plakken")... en worden verrast door haarlak (hij prikte al heel snel niet meer!). Ach ja, een kluns, wat kan ik nog meer zeggen. Maar volgens mij is het resultaat best leuk geworden. ;)

15 opmerkingen:

 1. Superleuk filmpje ! En zo zuchten bij de krultang :d !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuk filmpje! Leuk om PF eens helemaal in beeld te zien! WE WANT MORE ;-) !
  Wat een geweldige baked oogschaduw had je daar van MAC en die blusher (Sisley??) wow! Prachtig hoe je outer V definieerde. Op die manier zal ik het ook binnenkort eens proberen met black dog (heb t zelfde palette). En je haren.. wow! En wat ben je er handig mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je het filmpje super leuk in elkaar gezet! Leuk om te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk om te zien! Heb vanavond een party dus zal m'n krultang en glitters ook maar weer eens uit de kast trekken :-) Mooie look!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dat roze kleedje is prachtig :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw dit is een super leuk filmpje! Wil er wel meer van zien :D
  Je ziet er super mooi uit! De ooglook en je haar wauw!
  Wat voor schoenen heb je er onder aan gedaan? haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha dank je!! ik had mijn zwarte glitter ballerina's aan :)

   Verwijderen
 7. echt een leuk filmpje zo :D je ziet er gorgeous uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om te zien! En wauw, die blush van Sisley blijft prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk filmpje :-) En het ziet er allemaal ook heel mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Echt een leuk filmpje! You look pretty girl!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. super leuk filmpje! heel leuk geëdit ook. Wij willen meer filmpjes :P

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een super fantastisch filmpje!!! En nu kent iedereen je!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Auuwww!! die haarspray in je oog!! :(

  Maar echt super leuk filmpje, echt mooi gedaan, ook hoe je toch nog wel in beeld bent :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Heel erg leuk gedaan, had dit filmpje al gister op mijn mobiel gekeken. Alleen toen kon ik geen reactie achterlaten. Het rode jurkje die je in het begin aan hebt is keileuk.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen