dinsdag 11 september 2012

MAC LE wishlist: Office Hours + Marilyn

Dat MAC de leukste Limited Editions uitbrengt wisten wij al. Vaak vind ik ze niet bijzonder genoeg, maar de aankomende twee LE's zijn toch wel erg verleidelijk. Ik heb nog nooit eerder een wishlist-artikel gemaakt, dus dit was wel een kleine uitdaging... ach ja, misschien ook goed om dit te doen voordat je in de winkel staat en eigenlijk het liefst alles wilt hebben.Office Hours LE bevat Pro Longwear producten. Nou heb ik al eerder ervaring gehad met een Pro Longwear oogschaduw en het aanbrengen ervan was niet mijn meest fijne ervaring. Toch zit er een kleur bij die ik sowieso wil swatchen als deze collectie uitkomt. Het is More Amour, een felle rood-roze kleur. Alle oogschaduws uit deze collectie zijn mat en het zijn vooral neutrale tinten (met deze als uitzondering). Ik ben dus toch wel stiekem nieuwsgierig... De creamblushes sla ik, denk ik, over, ook al vind ik Rosy Outlook er super lief uitzien. Het doet mij denken aan de lieveling van vele beautyliefhebbers Pink Swoon, die ik voor mezelf iets te licht vind. Daarom ben ik ook wel benieuwd hoe deze op mijn huid eruit zal zien. Maar waar ik vooral erg naar benieuwd ben zijn de Pro Longwear lipglasses. De pigmentatie ziet er super uit (check de swatches op temptalia + alle credits aan haar voor de foto's) en ook qua houdbaarheid zullen ze goed zijn. Een paar favorieten: perzik-roze Persistent Peach, felle rode met shimmer Driven by Love (rood? I know... maar hij is zo mooi!) en een lichte nude Patience Please. Deze collectie is vanaf eind september verkrijgbaar.Nog zo'n collectie waar ik erg naar uitkijk is de Marilyn Monroe limited edition. Hier heb ik het al eerder over gehad en ik ben er nog steeds heel enthousiast over. Deze collectie zal een paradijs zijn voor de liefhebbers van rode lippen. Er zit wel een warme nude kleur lippenstift tussen, genaamd Pure Zen, maar het is een creamsheen finish, dus ik weet nog niet of ik hem echt wil hebben. De collectie bevat ook een aantal neutrale kleuren oogschaduw. Ik ben vooral benieuwd naar Preferred Blonde, die wordt omschreven als "pale champagne beige". De nagellakjes vind ik niet zo interessant, maar er is meer. Powder blushes en een beauty powder! Beide blushes zien er veelbelovend uit: Legendary (Satin / pale soft coral) en The Perfect Cheek (Matte / neutral pink beige). Maar ook beauty powder Forever Marilyn klinkt heel tof. Het wordt omschreven als sheer pale peach highlighter (alhoewel ik deze misschien oversla, omdat ik de highlighters niet zo vaak draag). Wanneer deze collectie precies in de winkels gaat liggen is, volgens mij, nog niet definitief. Een ding zeker: de zaterdag waarop het gebeurt sta ik om 9:00 sharp voor de Douglas. ;)


Eeehm, en oké, nog iets... Nicki Minaj lipglass staat stiekem ook op mijn wishlist (swatches + foto-credits ook weer bij temptalia). En hey, het is voor een goed doel! ;)

8 opmerkingen:

 1. Veel te veel op je wishlist meisje....sparen! :) Maar wel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn wishlist is nog veeeeeel groter, er staat niet alleen MAC op hoor. Maar het betekent niet dat ik het allemaal ga kopen hé ;)

   Verwijderen
 2. De lipglass wil ik ook graag! En Marylin Monroe wil iedereen wel wat van hebben.
  Ik heb dat ook met de Skyfall collectie van OPI, ik wil te veel!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik was heel enthousiast over de Office Hours collectie, tot ik heel magere swatches en teleurstellende reviews las :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja dit zijn weer mooie collecties! Ik ben altijd wel te vinden voor mooie blushes (die in beide collecties zitten) en ik vind de Nicki Minaj lipglass ook wel gaaf. Ik dacht trouwens dat het gewoon poederblushes zijn in de Office Hours collectie...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie wishlist ! Ben benieuwd naar de blushes van beide collecties, dat is mijn zwakte bij Mac :d !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zit echt ook op beide collectie's te wachten.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die Nicki lipgloss ziet er echt mooi uit! En oh die Office Hours collectie ziet er ook al zo leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen