donderdag 27 september 2012

MAC Rosy Outlook

Allereerst, wat een geweldige naam! De Pro Longwear Blushes van MAC zijn een onderdeel van de Office Hours collectie. En deze blush had gelijk mijn aandacht te pakken. Rosy Outlook? Cute! En hoe toepasselijk.In mijn MAC wishlist heb ik gezegd dat dit de cream blushes waren. Fout! Geen idee waar ik het vandaan heb, misschien zagen ze er zo creamy uit. Pro longwear blushes zijn gewoon poeder blushes... die beloven ook echt from 9 till 5 op hun plek te blijven zitten. Niet dat ik überhaupt ooit problemen had met de houdbaarheid van MAC blushes.. ze bleven altijd al prima zitten, en bij deze is het geen uitzondering. Deze blushes hebben een fijne, zachte structuur, waardoor het aanbrengen en blenden heel makkelijk gaat.Toen ik alle blushes uit deze collectie stond te swatchen, wist ik al dat ik voor de verandering een zachte kleur wilde. Rosy Outlook is een van de lichtste kleuren en daarom was ik bang dat hij bij mij bijna onzichtbaar zou zijn. Nog eens fout! Dit bleek de ideale neutrale kleur voor mij te zijn! Inmiddels is mijn bruin vakantie-kleurtje volledig van mijn gezicht verdwenen en dus kan ik makkelijk zulke lichte blushes hebben. Rosy Outlook is niet koel roze, je zou het zelfs koraal-roze kunnen noemen. Een prachtige kleur voor bij elke look, zonder dat mensen duidelijk zien dat die kleur op je wangen echt niet van jezelf is. Ja, hij ziet er heel natuurlijk uit en dat is precies wat ik van deze blush heb verwacht.Hierbij de swatches en hoe het er in werking uitziet. De ene foto van mijn gezicht is gemaakt met een flits, de andere met natuurlijk licht. Zoals ik al zei: natuurlijk en mooi, al zeg ik het zelf. Ik was bang dat de pigmentatie een beetje zou tegenvallen, maar al bij het swatchen met mijn vingers merkte ik dat dit geen probleem zal zijn. Omdat ik niet helemaal bleek ben, moet ik deze blush een beetje opbouwen, maar dat vind ik persoonlijk geen minpunt. Het is nou eenmaal een natuurlijk kleurtje. Deze blush, samen met Patience, Please lipglass, waren de meest verkochte producten tijdens de VOGUE's FNO. En ik begrijp heel goed waarom.

10 opmerkingen:

 1. oooh wauwie! ik ben gek op MAC blushes! ik ben dol op mijn peachykeen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooi tintje :D zelf ben ik toch meer van de peachy tinten dan echt roze kleurtjes :3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oooh die is héél mooi ! Moet gauw nog eens langs MAC passeren geloof ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind juist een natuurlijk kleurtje wel erg leuk.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. voor mij is hij iets te bleek :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw prachtige blush! Mooie zachte kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie blush! Kende deze nog niet

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik begrijp ook waarom dit de meest verkochte producten waren, want ik heb precies dezelfde gekocht, haha! Ben vooral met de blush heel blij. Helaas gelijktijdig met deze mooie producten ook een te donkere concealer gekocht met dank aan de make-up artist waarop ik iets te veel vertrouwde (had ik nou maar naar dat stemmetje in mijn hoofd geluisterd...). Tja, de concealer gaat dan maar naar mijn moeder die hem wel kan hebben.

  BeantwoordenVerwijderen