woensdag 12 september 2012

Morgen in Amsterdam - VOGUE Fashion's Night Out

De allereerste VOGUE Fashion's Night Out is een feit! Ik heb er eerlijk gezegd nog nooit eerder van gehoord, maar dat was toen... Nu heb ik er ontzettend veel zin in! In Amerika was het een week geleden al zover, maar in Nederland viert Amsterdam morgen dit super event. Wat houdt het precies in? Een aantal winkels zijn open tot laat 's avonds en er worden verschillende activiteiten georganiseerd (wat dacht je van lancering van een nieuwe Chanel lipstick?). Ook kun je unieke dingen kopen die speciaal voor het event (voor een leuk prijsje) gepresenteerd worden. Kortom, een groot feest! En ik wil het niet missen!


Ik werd getriggerd door een berichtje van Inglot. Dat wordt in ieder geval mijn stop nummer 1 morgen. Inglot & The Collector zullen alle herfst trends laten zien, zowel voor kleding als voor make-up. Op de welbekende Van Baerlestraat nummer 8 kun je dan ook terecht voor een touch-up, make-up en stylingadvies. Ook kun je met je nieuwe look op de foto. Let straks ook op de etalage en binnen word je verwelkomd door een DJ en een drankje. Kortom, exciting!

Naast Inglot doen ook veel andere winkels op Van Baerlestraat mee (waaronder ook Skins Cosmetics in het Conservatorium Hotel op Van Baerlestraat 27). Maar ook winkels op het P.C. Hooftstraat en de Dam zijn gezellig open. Je hebt in principe geen uitnodiging nodig, alhoewel op de website van VOGUE staat wel dat je de september issue van deze tijdschrift niet vergeten moet als een persoonlijke uitnodiging. Je hebt tot 22:00 of soms zelfs tot 23:00 de tijd om rond te kijken. Ideaal! Ik ga na het werk samen met een collegaatje. Het enige, het zal weer een drama (lees: mega duur) zijn met het parkeren, maar misschien bedenken wij daar iets op. Voor meer informatie en deelnemers zie hier. Misschien tot morgen! ;)

8 opmerkingen:

 1. ooh wat leuk! Ik moet helaas werken :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk voor je! Ik zou ook nog kunnen komen..maar ik ga het niet doen, ik moet sparen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh Inglot, wanneer o wanneer komt eentje naar Belgiƫ ?! Alvast veel plezier gewenst, zal zeker leuk zijn !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk hoor..wel handig als ik nog naar de winkels wil morgenavond hihi..waarom doe je geen p&r..krijg je gratis tramkaartjes voor heen en terug en je betaald maar 8 euro soms. Ligt er aan bij welke p&r je gaat staan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. goede! gaan we doen, hebben we gelijk besloten :) zeeburg it is!

   Verwijderen
  2. Handig! Die ken ik niet. Weet niet wat het daar kost.. Maar altijd goedkoper dan in de stad

   Verwijderen
  3. die was 8 euro. Super handig! Dit ga ik voortaan altijd doen als ik naar Amsterdam ga! :)

   Verwijderen
 5. Dat van Inglot klinkt erg leuk. Zelf ben ik er niet bij.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen