zondag 9 september 2012

Najaar in Monaco blauw

Ergens online heb ik gelezen dat de najaarskleur Monaco blauw wordt. Deze kleur is uitgekozen door kleurspecialisten die trends analyseren. Geen idee wat voor soort blauw dit is? Dit is hem dus...


Om heel eerlijk te zijn word ik er niet echt warm of koud van... Donker-blauw vind ik een prachtige kleur, maar geef mij dan maar liever royaal-blauw of diep paars/blauw. Dit wordt dus duidelijk niet mijn favoriete kleur... Wat ik wel erg mooi vind de laatste tijd is bordeaux rood. Ik zie het ook steeds vaker in de vitrines hangen, vooral (uiteraard) bij de herfst-collecties. Prachtige kleur die bepaalde luxe uitstraalt... en die, volgens mij, iedereen wel staat. Ja, dit wordt mijn najaarskleur (binnenkort toch maar voorzichtig in de winkels gaan kijken). Wat wordt jullie kleur? Of zijn zomer-kleurtjes nog steeds welkom?

12 opmerkingen:

 1. Ik vind de groene kleur die je nu veel ziet erg mooi en bordeauxrood! Monaco blauw vind ik ook erg mooi, maar voor nu al wel wat donker!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dit type blauw niet lelijk, maar ik wordt meestal door iets andere tinten blauw aangetrokken, toch zeker voor kledij. Dus voorlopig houd ik het bij de zomerkleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb veel blauwe kleren in me kast dus ik ga dit jaar voor een andere kleur

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, ik vind dit een mooie kleur blauw! Goed te combineren ook :-) Verder vind ik de herfstkleuren weer helemaal geweldig: bordeauxrood, mosterdgeel...ik hou van de herfst!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik vind deze kleur ook niet zo spectaculair XD

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het een mooie kleur voor bv. nagellak, maar verder vind ik het wat saai. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Blauw en rood zijn allebij wel mooi maar groen zie je mij niet snel in lopen, liever niet

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vind het een mooie kleur maar zou niet goed weten wat er mee te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik heb het tijdens de herfst meer voor bruintinten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hmm, ik word niet meteen wild van deze kleur, maar veel hangt af van hoe je 't combineert dus misschien belandt ze uiteindelijk toch nog in m'n kast.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Blauw is inderdaad in! In fashion vooral het felle kobalt blauw, dat prachtig staat bij wintertypes maar ik helaas niet kan dragen..erg jammer. Dit Monaco blauw staat me dan weer wel, dus hoera!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hm, als ik hem zo zie vind ik het ook niet echt een indrukwekkende kleur :P
  Bordeauxrood komt inderdaad ook heel veel terug in de collecties van dit najaar! :)

  BeantwoordenVerwijderen