maandag 24 september 2012

News Monday: JB Magazine, DKNY, Herome en Senna

Het is weer tijd voor een paar nieuwtjes. Dit keer van alles en nog wat. Van een feestje tot mooie herfst (ja, wij moeten er echt aan geloven) collecties. Zo zijn jullie weer een beetje op de hoogte. :)


A.s. vrijdag 5 oktober wordt alweer de 3de editie van John Beerens Magazine gelanceerd. Vanaf 17:00 ben je welkom in de loungebar SQUARE in Tilburg. Je kunt gratis naar binnen, maar houd er rekening mee dat vol is vol. Het is weer eens een andere vrijdagmiddag borrel dan normaal.. ;) Voor meer informatie check facebook.


DKNY parfum, of "het appeltjesparfum" kennen wij allemaal. Het is inmiddels 8 jaar geleden dat Be Delicious parfums geïntroduceerd werden. Sindsdien zijn de ronde flesjes uitgegroeid tot echte bestsellers: iedere 10 seconden wordt er een verkocht. De makers besloten om de zo populaire geur nog iets intenser te maken en zo ontstonden twee nieuwe versies van dit parfum. Be Delicious Eau So Intense bevat de hogere concentratie van de oorspronkelijke geur met appels als hoofdnoot. Nog een voordeel: dit nieuw parfum blijf je langer ruiken. De roze Fresh Blossom Eau So Intense is een intensieve versie van de huidige Fresh Blossom parfum en bevat geurnoten van delicate bloemen, verse citrus en een akkoord van frisse appelbloesem.Terwijl ik eigenlijk stiekem nog steeds een lakje uit de vorige Herôme collectie op mijn wishlist heb staan, is de volgende collectie alweer verschenen. En die is zoet, meerzoet zelfs! Herôme komt namelijk met Prinsessen Nagellak. Veel pastelkleurtjes met hier een daar en knallend accent. Voor de prinsesjes in de dop onder ons.


Mijn favoriet (buitenlands) merk blijft toch wel Senna. En ook zij hebben een nieuwe collectie uitgebracht! Bewitching Beauty staat voor donkere mysterieuze kleuren, goed aangezette eyeliner en geshapte wangen. Op de website van Senna kun je een filmpje bekijken, waarin Eugenia Weston precies uitlegd hoe je deze look kunt maken.

5 opmerkingen:

 1. Ik ben wel erg nieuwsgierig naar de prinsessen nagellak!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. de nagellak ziet er fantastisch uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben benieuwd naar de nagellak van Herome!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De lakjes van Herome zijn prachtig.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen