vrijdag 28 september 2012

Nieuwe favoriet: Guerlain eyeliner

Wat heb ik vaak naar deze eyeliner staan staren... ik wist dat ik hem ooit moest uitproberen, vooral omdat ik zo'n grote fan van zwarte eyeliner ben (tja, als je dagelijks met een wing de deur uitgaat, dan mag je het wel zeggen, toch?). En toen kwam Peggy met de vraag of ik deze wilde testen... yes, I do! ;)Guerlain eyeliner (of zoals op de verpakking vermeld "eye-liner") draagt de naam 01 Noir Ébène. En dat betekent dat het zwarter dan zwart is... precies waar ik van hou. Het is een liquid eyeliner, maar dan ook echt... liquid. Dat zwart goedje in een glazen pot is inderdaad de eyeliner die uiteindelijk in een mooi dun lijntje langs je wimperrand komt. Eng? Helemaal niet!Op de foto hierboven is het kwastje zoals het uit het potje komt. Zoals jullie kunnen zien, zit er veel te veel liquid liner op. Het geheim is om voorzichtig te beginnen met een mini hoeveelheid eyeliner op het kwastje. Dus goed aan de binnenkant van de rand afwegen en aan de slag. Heb je het gevoel dat het lijntje niet dik of intens genoeg wordt, dan ga je weer voorzichtig met het kwastje in het potje. Zorg er in ieder geval altijd voor dat de eyeliner niet van het kwastje gaat afdruipen (en dat zal alleen gebeuren als er veel te veel eyeliner op zit). Het kwastje is goed buigzaam en volgt precies de bewegingen van je hand. Hierbij het resultaat met een simpele/zakelijke look...Wat een super fijne liner is dit! Sinds mijn favoriete eyeliner op was, was ik op zoek naar een goede vervanger. En ook al zijn de penliners meer dummyproof (een beetje oneerbiedig, maar jullie snappen mij wel!), dit is ook een fijne en makkelijker eyeliner om mee te werken. Als je nog nauwelijks ervaring met eyeliner hebt, dan zul je vast een paar foutjes maken. De foutjes die met liquid eyeliner gemaakt zijn moet je ook binnen no time herstellen (houd daarom altijd een wattenstaafje bij de hand!), anders droogt het zo op. Maar met een beetje oefening krijg je een prachtig resultaat. Ja, ik ben fan! En dat zeg ik niet na een kleine bedreiging van Peggy "Als je deze niet goed vind, dan..." :P Ik sluit mij gewoon bij het fangroepje van deze eyeliner aan... en die is, geloof ik, enorm groot!

Guerlain eyeliner kost € 33,90 en is te koop bij veel parfumerieën en online.

9 opmerkingen:

 1. ziet er zeker goed uit :D
  voor mijn budget is het alleen wel iets te prijzig >.<

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik las het net al op Peggy's blog, looks good!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha, peggy heeft groot gelijk. Wie vind deze nu niet fijn. Heb er zoveel goeds over lezen. Hou dat plekje voor mij bij de fanclub maar vrij. haha, want ooit, ooit haal ik deze ook.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hij ziet er zo goed uit, in en buiten het potje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alleen de verpakking is al adembenemend!! Ik ben ook fan van eyeliners met kwastjes. Mooie en strakke resultaten heb je ermee gemaakt! Ik sluit me ook aan bij het fan groepje (ik zou ook geen ruzie met La Peggy willen hihi)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit klinkt als een super fijne eyeliner mooi zwart is hij ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik kan er nog steeds niet mee overweg maar de pigmentatie ziet er goed uit

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik heb deze gehad in het bruin en vind hem geweldig, maar moeilijk te werken met het kwastje

  BeantwoordenVerwijderen