vrijdag 21 september 2012

Patience, Please

De Bijenkorf had een fijne verrassing tijdens de Fashion's Night Out. MAC's nieuwste limited edition Office Hours is eerder uitgekomen. Dat wist ik helemaal niet, maar natuurlijk ging ik gelijk even swatchen. Ik heb een lipgloss en een blush meegenomen die al op mijn wishlist stonden. Vandaag laat ik de prachtige pro longwear lipglass zien...Toen ik mijn wishlist ging samenstellen stonden de reviews over Office Hours nog niet op Temptalia. Een paar dagen later wel en ze waren niet bepaald positief. En toch is zelf swatchen en voelen altijd de beste manier om te weten of iets inderdaad zo goed of zo slecht is. De pro longwear lipglasses hadden mij sowieso al nieuwsgierig gemaakt door hun formule. Een lipgloss die lang blijft zitten - kom maar op! Ik heb voor de lichtste kleur uit de collectie gekozen, Patience, Please.Allereerst de kleur. Die is inderdaad licht, heel licht. Deze kleur zal ik niet zo snel in de zomer dragen, maar wel nu het wat kouder wordt en mijn huid ook lichter is. Zelfs nu is de kleur iets te licht voor mij, maar dat vind ik eigenlijk niet erg. De laatste tijd ben ik weer helemaal into nude. De kleur heeft een romige finish zonder shimmer. Het aanbrengen gaat heel makkelijk. Pigmentatie vind ik super, terwijl dit wel een kritiekpuntje bij Temptalia was. Omdat dit een langhoudende lipgloss is, merk je dit ook aan de textuur: die is namelijk plakkerig en niet zo een beetje ook. Persoonlijk vind ik dat niet erg, het stoort mij totaal niet. Het gevolg is wel dat deze lipgloss daadwerkelijk heel lang blijft zitten. Zonder het eten en drinken blijft alles urenlang perfect op zijn plek, maar bij mij overleeft deze lipgloss nog makkelijk mijn ontbijt. Jaaa, ik ben er erg blij mee! Ik zat zelfs te denken om nog een kleur te kopen, maar misschien moet ik mij toch meer inhouden gezien mijn no-buy. ;)

13 opmerkingen:

 1. Ik dacht even dat je hem drie keer aangeschaft had! Ik schrok al hahahaha! Maar dit kleurtje staat je érg goed hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleur ! De Office Hours collectie spreekt me alweer veel minder aan na het lezen van Temptalia's reviews. Hoe mooi de promo pics met de pink desk ook zijn, als de producten nergens naar lijken, pas ik maar .

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oké, de eerste keer ging er precies iets mis met mijn comment, dus ik begin opnieuw :)

  Ik vind hem mooi en draagbaar, eigenlijk niet te licht. Maar geen tweede kopen hè, denk aan je no-buy! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind hem niet te licht voor jouw, lekker draagbaar. Klinkt goed dat het lang blijft zitten. precies wat ik zoek.

  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een beetje een 60s kleur, beetje Twiggy. Ik vind het wel oké :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah hele mooie kleur! fijn voor de herfst denk ik, hij staat je wel goed hij is niet te licht vind ik

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij is erg mooi, en ik geloof je dat ie goed is..maar...geen...tweede...kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. O deze wil ik echt hebben! Wat een mooie lipglass. Ben benieuwd welke blush je gekocht hebt. Zelf vind ik Rosy Outlook mooi, maar misschien wacht ik op de Perfect Cheek blush uit de Marilyn Monroe collectie.

  BeantwoordenVerwijderen