woensdag 26 september 2012

Rituals-liefde in mijn badkamer

Ik hou van Rituals producten. En op dit moment gebruik ik er meerdere tegelijk. Er zitten een paar oude favorieten tussen en een paar nieuwe... die ik al vorig jaar voor Kerst heb gekregen... Hierbij een aantal fijne producten voor onder en na het douchen.Mijn Carpe Diem shampoo is een blijvende favoriet. Ik ben al bijna door mijn tweede flesje en ik ben er nog steeds net zo blij mee. Dit blijft een van de fijnste shampoo's voor pluizig haar, ook al vind ik het stiekem een beetje jammer dat er SLS in zit.De douchegels van Rituals zijn inmiddels bijna bij iedereen bekend. Het is een magisch momentje in de badkamer - als gel opeens in schuim verandert. Het heet niet voor niks foaming shower gel sensation. Ze zijn er in verschillende geuren, maar ik heb de Zensation variant (geweldige naam trouwens). Het is een frisse, groene geur. Het bevat organische rijstenmelk en cherry blossom - dat is ook ongeveer datgene wat je ruikt. Ik was in de eerste instantie geen grote voorstander van deze geur, omdat ik vaak van zwaardere geuren ben. Maar inmiddels heb ik gemerkt dat ik er steeds meer aan wen en echt lekker begin te vinden. Zo ook met de bodybutter uit dezelfde lijn...Eigenlijk begon ik deze geur echt lekker te vinden op een dag... op een brakke ochtend (I know... :P) heb ik deze douchegel en bodybutter gebruikt en ik voelde mij opeens helemaal in balans en omringd door een heerlijke geur! Sindsdien is vooral de bodybutter mijn favoriet geworden. Ik vind namelijk dat hij net iets sterker en zoeter ruikt dan de douchegel, dus een kleine voorkeur. Officiële naam is Magic Touch - ultra rich, whipped body cream en dat is hij helemaal. De structuur is luchtiger dan van een gemiddelde butter. Het glijdt makkelijk over mijn huid en trekt snel in. Ik hou van het gevoel van deze cream op mijn huid en helemaal van de geur. Je moet een beetje van frissere zoete geuren houden, maar hij is het proberen waard. Ik had mij trouwens bedacht dat dit de tweede keer is dat ik deze cream heb... de eerste keer is al jaren geleden, dus dit voelt ook een beetje vertrouwd. ;)En tot slot nog een grote favoriet. De body scrubs van Rituals zijn mijn ultieme favorieten geworden. Geen andere body scrub zal deze schatjes nog ooit verslaan (alhoewel ik altijd opensta voor een uitdaging). Deze Hammam Hot Scrub heeft mijn vriend voor mij uitgekozen, zoals jullie ook in mijn no-buy update hebben kunnen lezen. Ik had eigenlijk niet zo heel veel zin in een hot scrub, maar uiteindelijk valt het opwarm-effect reuze mee. Sterker nog, ik voel meer de verkoeling van eucalyptus die er ook in zit. De geur is lekker fris en sauna-achtig. Deze zeezout scrub doet prima zijn werk door niet te grof, maar ook niet te mild mijn huid te scrubben. Heerlijk product!

13 opmerkingen:

 1. Ja geweldig Rituals ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die scrub ziet er inderdaad heerlijk uit. Haha, op een brakke ochtend. Ze klinken heerlijk.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 't Is een verslaving geworden, die Rituals, kan niet meer zonder ...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Love Rituals! Altijd fijn om te zien dat anderen mijn favoriete producten van dat merk ook goed vinden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De hammam hot scrub is ook één van mijn favorieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Rituals is echt àltijd goed. Ik heb steeds wel een Rituals product in mijn badkamer staan, zij het een scrub, douchegel of iets anders.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik krijg zin om héél wat Rituals te bestellen na dit artikel! :-) Mijn favoriete Rituals product ever is de Yin Calming Bed & Body Mist!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik had dit echt niet mogen lezen, lol! Hier ook een groot fan van het merk, vooral omdat de geuren idd zooooo goed zijn! Ik ben mss wat traag maar ik wist helemaal niet van de douche gel dat in schuim verandert! Must investigate now! :p

  BeantwoordenVerwijderen