zaterdag 22 september 2012

SPopping Breda!

Vorige week hebben Peggy en ik weer een dagje gepland om bij te kletsen. Op de planning stond Breda (sinds ik op Twitter las dat elke zondag een koopzondag was). En gelukkig was alles inderdaad open... en ja, wij hebben ook e.e.a. gescoord... jaaaa, zelfs ik tijdens mijn no-buy. Ach ja, af en toe jezelf verwennen... ;)Voor de volgende keer: ik moet een betere filmhoek vinden. Op een of andere manier lukte het dit keer minder goed dan normaal. :P Uiteindelijk lukte het om van een saaie vlog iets leuks te maken. Maar zo gaat het volgens mij altijd wel. ;)

4 opmerkingen:

 1. Haha super leuk filmpje! Vooral het einde ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk filmpje! ook het einde idd haha.
  Jullie moeten vaker meeten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh. My! :) Grappig maar volgende keer nog veeeeel leuker als ik geen last heb van waterige ogen en een lopende neus :)

  BeantwoordenVerwijderen