maandag 10 september 2012

Wil je mij helpen?

Eigenlijk had ik dit al veel eerder moeten doen... Als mij een vraag wordt gesteld "Wie zijn je lezeressen?" dan kan ik alleen een aanname doen. En dat is eigenlijk niet goed. Ik wil jullie in beeld hebben! Ik wil weten wie mijn blog dagelijks (of wekelijk, hoe vaak dan ook) bezoekt en wat jullie van mijn blog vinden. Ik hoop dan ook dat er zo veel mogelijk van jullie de tijd willen nemen om een paar vragen te beantwoorden. Je bent zo klaar en ik waardeer het enorm als je dit doet. Alvast BIG THANKS!

Create your free online surveys with SurveyMonkey, the world's leading questionnaire tool.

13 opmerkingen:

 1. Nou uhm ik ben 23 maar ik zie geen optie om dat aan te duiden. Je hebt 15-20 en 25-30 waar is de sectie 20-25 ? dusja dan vul ik hem maar niet in ^^

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oooh die heb ik helemaal niet gezien!! ik zou zeggen: kies 1 van de 2 :) zou fijn zijn als je hem alsnog invult!

   Verwijderen
 2. Ik word eind deze maand 24 dus heb maar 25-30 gedaan maar het is ingevuld ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ingevult ;) sorry, en zit echt geen enkele opbouw in, heb op volgens mij alles het hoogste gestemd :P vind gewoon dat je het heel goed doet, gewoon doorgaan zo ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kan mijn leeftijd niet kiezen ik ben 21. Heb maar de optie 15-20 gekozen.

  BeantwoordenVerwijderen