maandag 17 september 2012

Zeepjes en kralen

Ik ben gek op alles wat natuurlijk en handmade is. Van leuke zelfgemaakte zeepjes kan ik alleen maar blij worden. Vandaag wil ik aan jullie de nieuwe webshop voorstellen. Maak kennis met Loesje's Soapshop.Een webshop waar je zeepjes in allerlei soorten kunt vinden: van zeepkettingen tot zeep voor onder de douche. Het leuke is ook dat je je eigen zeepje kunt samenstellen: als je aangeeft welke kleur en geur je wilt hebben, dan wordt het voor je gemaakt. Ook leuk om cadeau te geven, het is zeker weer eens wat anders. Kortom, het klinkt allemaal super leuk! En wat is mijn ervaring?Een zeepketting wilde ik al een tijdje hebben. Je ziet ze wel eens hangen bij een braderie of op een beurs. Elke keer liep er erlangs... even ruiken... en toch niet meenemen. Nu hangt er eentje eindelijk in mijn huis. De brandende vraag "Waar moet ik hem ophangen?" was binnen no time verdwenen - gewoon op de deur van de slaapkamer. Deze kleurrijke zeepketting heeft iets vrolijks. De hartjes met roosjes ruiken lekker bloemig. De geur is heel zacht en subtiel. Het is niet zo dat mijn hele kamer er opeens naar ruikt, maar zo sterk zijn zulke zeepjes ook nooit qua geur. In de felle zon begonnen de hartjes wel een beetje te glimmen, wat ook weer niet zo gek is. Volgens mij zou een zeepje in de zon moeten smelten. Houd hem dus in de schaduw en geniet van deze vrolijkheid. De zeepkettingen zijn verkrijgbaar vanaf 4 euro.Toen ik het pakje van deze webshop open deed, rook ik hem gelijk al... dit suikerscrubzeepje ruikt namelijk goddelijk! Ik denk dat dit de geur van magnolia is (dit is namelijk de standaard-geur die je krijgt als je geen voorkeur aangeeft). En oh, wat is hij lekker! Ik ben nooit zo gek op bloemige geuren geweest, maar deze is duidelijk een uitzondering. Wat een warme en bijzondere geur. Ook is hij lekker sterk. Dit zeepje heeft vanaf het eerste moment de hele kamer met zijn aroma gevuld. Zelfs mijn vriend viel het op en ook hij vond het lekker ruiken. En ik geef toe, dit is de reden waarom het zeepje nog steeds in zijn organza-zakje zit: hij is ongetwijfeld fijn onder de douche, maar voorlopig ligt hij heerlijk naast mijn bed. Deze suikerscrubzeepjes hebben de vorm van puzzelstukjes en zijn te koop voor maar 60 cent.

Tot slot nog iets leuks. Met de code fairytale10% krijg je 10% op je bestelling!

11 opmerkingen:

 1. Zo leuk die zeepjes ! Ik heb zelf weinig met zeepjes, als het maar lekker ruikt is het allemaal prima voor mij. Al koop ik wel graag van die zelfgemaakte zeep op de markt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben zelf niet zo'n zeepjesfan. Het ziet er wel super schattig uit but not my cup of tea!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat ziet er leuk uit! :) Ga eens kijken op de site

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Magnolia ruikt inderdaad heel lekker. Tot voor kort had ik geen idee wat ik me erbij moest voorstellen, maar nu ben ik helemaal verkocht :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind ze wel erg leuk. Bijvoorbeeld voor de in badkamer.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die zeepjesketting is leuk!! Ik heb er eentje gekregen met een korset, ook leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hmm ze lijken me heerlijk, en zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen