vrijdag 19 oktober 2012

3x Wedding Look: a touch of shimmer

Nog 10 maanden en een beetje te gaan, maar ik ben nu al aan het kijken wat voor look ik ongeveer op mijn bruiloft zou willen dragen. Ik weet natuurlijk als geen ander wat mij het beste staat en waar ik mij het fijnst bij voel. Heel natuurlijk zal het niet worden, that isn't my style, maar heel zwaar vind ik er niet bij passen. Dus wat dan? Vandaar dat fijn experimenteren. Misschien dat ik hier over een tijdje weer een update over plaats. Hierbij een drietal looks met een beetje shimmer. Shimmer? Maar het moeten toch vooral matte kleuren zijn, omdat die zo mooi fotograferen? Dat is ook zo, maar toch worden er bij bruidsmake-up ook vaak genoeg shimmer kleurtjes gebruikt. Zolang het maar subtiel blijft, kan het juist een mooi effect aan je look geven. Van hele lichte of hele shimmery kleuren kunnen je ogen kleiner lijken. Met dit soort kleurencombinaties moet het eigenlijk geen probleem zijn.De eerste look is, denk ik, een van de meest populaire wedding looks. Die van mij werd vooral geïnspireerd door een tutorial van Eve Pearl. De sleutelwoorden zijn: neutrale lichte basis, gedefinieerde crease en geblende warmere oogschaduw zowel tussen donker en licht als boven de crease. Voor deze look heb ik vooral mijn Coastal Scents kleuren gebruikt, met een kleine toevoeging van MAC. Ik vind het zelf een erg mooie look. Volgens mij staat deze echt iedereen. Als ik niks beters kan verzinnen dan wordt dit hem op de grote dag.Voor mijn tweede look besloot ik iets warmere kleuren te gebruiken. Het moet niet te warm zijn, maar een beetje warmte staat juist heel mooi bij de koele oogkleur. Volgens mij heb ik toen vooral mijn Too Faced palette gebruikt. Het is een soort cateye-achtige look geworden. Ik vind het fijn om dit soort looks te dragen, maar ik weet niet zo goed of dit nou de wedding look zal worden. Ik denk het niet, misschien toch iets te veel warmte.Als laatste een look met een lichte potlood op de waterlijn. Bij de vorige twee heb ik medium tot donkere kleur potlood gebruikt, maar ik vroeg mij af hoe dat nou zou zijn om wedding make-up met een lichte potlood te combineren. Dit zou de frisse touch moeten geven, maar op een of andere manier zie ik er alles behalve wakker uit... vooral als het straks zo'n hele lange dag wordt. Nee, misschien is het geen goed idee. Vooral met zo'n lichte look moet ik maar dit niet gaan combineren. Dit is waarschijnlijk zo'n hele natuurlijke look te noemen, wat ik juist niet wil. Voor nu is het toch wel de eerste look die mijn favoriet is.

17 opmerkingen:

 1. De eerste vind ik de leukste ! Kan me inbeelden dat het geen gemakkelijke taak is als je weet dat het een lange dag zal worden, veel foto's etc ..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De eerste look is ook mijn favoriet! Wat goed dat je daar nu al over aan het nadenken bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik denk dat ik de eerste het mooist vindt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. de derde vind ik het best passen voor een huwelijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou zelfs opteren voor een beetje meer warmte. Je moet natuurlijk diep in de nacht er nog fris uitzien :) En mat, dat zou ik ook oden met alleen highlight op jukbeenderen en net boven de lippen en wat glans aan de binnenkant van je ogen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. 3 prachtige looks:-) Je hebt de kleuren mooi gecombineerd

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Allemaal mooi, maar vooral de eerste en de tweede vind ik erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind ze alle drie mooi maar de tweede is mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie looks! Vooral #1 en #2 zijn mijn favoriet!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De eerste is mijn favoriet voor bij een bruidsjurk, dat zie ik er helemaal bij! En de tweede dan voor het avondfeest. Twee keer make-up dan maar? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie looks! De laatste is mijn favo!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De eerste look is ook mijn grote favoriet, vind hem echt amazing bij je staan! Ze zijn allemaal heel anders en zo mooi! Shimmery kleuren kan echt hoor, zeker als ze niet over the top zijn, geweldige post dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Mooie looks, de tweede en derde looks vind ik het mooist!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ze zijn allemaal mooi maar vind de eerste het mooist!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Allemaal prachtige looks! Hangt ook een beetje van je jurk af wat er het beste bij past denk ik. Hoe dan ook, je ziet er mooi uit straks! :)

  BeantwoordenVerwijderen