zaterdag 6 oktober 2012

Budget/sale shoplog

Ik zat echt te twijfelen of ik deze video online zou zetten... het is namelijk niet mijn beste :P Maar goed, omdat er mooie producten en een schattig hondje in zitten is het wel de moeite waard. ;) En het is nog geen 7 minuten lang.Het is best leuk om alleen aanbieding te shoppen. Niet echt dingen gekocht die ik totaal niet nodig had (nou ja, ik heb wel genoeg make-up), maar ook wel weer allemaal leuke spulletjes om uit te proberen. Over de meeste producten zullen zeker de reviews verschijnen, dus stay tuned!

9 opmerkingen:

 1. die wedges/laarsjes zijn awesome :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk filmpje! Mooie laarsjes, fijn dat ze zo goedkoop waren :)
  Die nagellakjes doen mij qua verpakking erg denken aan OPI!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk filmpje! Persoonlijk ben ik vooral erg benieuwd naar de lakjes :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. prachtig hondje :D en zo braaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk filmpje! Wij hebben ook zo'n op=op voordeelshop. Super leuke nagellakjes hebben ze daar altijd. Soms inderdaad beetje de namaak van OPI ;)

  Bekijk onze blog & like onze FB pagina.
  www.chicksaboutfashion.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk geshopt ! De wedges zijn cute !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke shoplog! Echt leuke spullen. En je hondje op de achtergrond aww

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lekker geshopt! Dat jasje is mooi. Ben benieuwd naar die lip butter. Beyond Natural was mijn eerste vloeibare foundation die ik ooit heb gebruikt (3 jaar geleden) en ik vond hem heel fijn! Eigenlijk moet ik ook maar weer eens een no buy gaan houden. Veel te veel gekocht de laatste tijd (vooral nagellak).

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die beige schoenen zijn echt heel mooi!! zeker voor Miss Etam ;) Leuk shoplog!

  BeantwoordenVerwijderen