zondag 7 oktober 2012

De week van... Goden en drukte

Het is weer zondag. Wat is deze week enorm snel voorbij gevlogen! Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: ik begin met een paar huishoudelijke mededelingen (oh oh, wat klinkt het streng). Allereerst, ik merk dat "de week van" artikelen elke keer weer goed gelezen worden. Daar ben ik echt heel blij mee. Blijkbaar vinden jullie mijn (schriftelijk) gebrabbel vermakelijk genoeg. Jullie leren mij zo steeds beter kennen (alhoewel, niet iedereen zit hier op te wachten, maar dat krijg je als je deze artikelen blijft lezen :P). Maar ik wil dit ook andersom doen! Dus vergeet niet je mening tussen de comments achter te laten. ;) De mededeling nummer 2 wil ik hier gewoon achteraan plakken, want: blog-gerelateerd. Wij hebben allemaal een hekel aan spam, toch? Toch zijn er mensen die niet door hebben dat ze aan het spammen zijn of die het simpelweg willen proberen... in een comment. Vermeldingen als "kijk je ook bij ons +link" vind ik spam. Ik kijk vaak op de blogs van de commenters, ook al volg ik ze niet. Ook andere mensen kunnen dit doen door op jouw naam te klikken. Dus een extra vermelding is, volgens mij, niet nodig. Bij deze dan ook het vriendelijke verzoek aan diegene die zich aangesproken voelen - niet meer doen, ok?

foto weheartit.com

Op naar de orde van de dag. Of eigenlijk, van het weekend. Vrijdag hebben wij met ons bedrijf het langverwachte themafeest gehad. Wij zaten op een prachtige locatie, een oud klooster. Dat laatste maakte een paar collega's een beetje bang en mijn roomy was huiverig voor die kerkbankjes die in de gangen stonden. Maar uiteindelijk viel alles enorm mee. Het leukste was natuurlijk het verkleden en anderen in hun creaties zien. Met Olympische spelen als thema kun je alle kanten op. Natuurlijk waren er veel Bavaria jurkjes en sporters outfits. Maar anderen waren weer net iets creatiever geweest met een hele Braziliaanse team (carnaval-kostuums met veren en supporters met groene pruiken en een vlag), de Spice Girls en natuurlijk wij, (duh! :P) als de Griekse goden. Gelukkig heb ik donderdagavond bij thuiskomst het pakketje van de feestwinkel op de deurmaat aangetroffen... jaaa, dat was nogal op het laatste moment. Het jurkje bleek vrij doorzichtig en vooral kort te zijn, maar met een topje en een legging eronder kwam het wel goed. Ik had helaas geen foto van mijn ooglook gemaakt, terwijl die best goed gelukt was. Ik had veel neutrale kleuren gebruikt met een flinke cut crease. Het feest was enorm gezellig. Ook nadat de DJ (vrij vroeg) met het draaien stopte. Lang leve de afterparties! Wij hadden daarna nog een kleine afterparty op onze kamer georganiseerd. Na lang te hebben gekletst en gelachen was ik bijna de hele nacht klaarwakker. Het opstaan ging gisteren ochtend dus een beetje moeizaam, maar thuis heb ik het slaaptekort een beetje ingehaald. ;)En morgen is het weer maandag... uiteraard. De laatste tijd is het heel druk op het werk. Vooral de afgelopen week heb ik hele lange dagen op kantoor doorgebracht. 's Ochtends om 8 uur weggaan en om 8 uur 's avonds weer terug zijn... Tja, dan ben je even gaar, vooral als je niet zo van de pauzes tussendoor bent. Maar goed, je moet ermee leren omgaan. De laatste maanden van het jaar zijn bij ons altijd een gekkenhuis en dus wordt het waarschijnlijk nog drukker. Maar dat is alleen maar leuk, het geeft een enorme voldoening. Workaholic? Noooo! ;)

7 opmerkingen:

 1. Haha ik vind dat precies zo! Ik laat de comments wel staan soms niet altijd maar ik kan idd op de naam klikken van de persoon in kwestie als ik het wil zien. Het feest klinkt erg gezellig en je outfit ziet er gaaf uit, past goed bij het thema!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het jurkje ziet er leuk uit, you Greek goddess !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. spijtig dat je geen foto hebt van de ooglook, je hebt me nieuwsgierig gemaakt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toffe outfit, en wel origineel, zo in de spirit van de Olympische Spelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Greek Goddess inderdaad! Niet te hard werken hoor, anders val je tijdens het Kerst diner in slaap :)

  BeantwoordenVerwijderen