zondag 21 oktober 2012

De week van: the one and only iPhone5!

Afgelopen maandag was het dan eindelijk zover... Helemaal speciaal voor deze dag bleef ik thuis werken. Tussen 14:10 en 16:10 zou ik een bezorger kunnen verwachten. Eindelijk zou ik my precious krijgen! Op Twitter nog even rond gevraagd om een gok te doen hoelaat de bezorger daadwerkelijk zou komen. Na wat minder hoopvolle antwoorden te hebben gekregen (het varieerde tussen 15:30 tot 17:00) was ik opgelucht toen om 14:30 stipt de bel ging... Een beetje gespannen vulde ik alle gegevens in en eeeeindelijk kreeg ik dat klein doosje in mijn handen! Klein? Ja, ik had zo'n mega verpakking verwacht, maar misschien is dit iets van vroeger.Mag ik aan jullie voorstellen: mijn nieuwe iPhone5! Ik wilde hem al zoooo lang, volgens mij al sinds de 4s verschenen was. Toen beloofde ik mezelf dat ik voor de 5 ging. En nu eindelijk heb ik hem in mijn bezit! De eerste app die erop is gegaan is Instagram. Nog meer Instagram filters, Twitter, iBooks, Whatsapp... Jaaa, ik ben gelukkig met al mijn apps! Het enige nadeel, ik kan er nog niet mee bellen... Dank u, T-mobile, voor het op tijd informeren. Blijkbaar konden ze mijn oude abbo bij Telfort pas opzeggen toen ik mijn nieuwe telefoon en sim ontvangen heb. En dit betekent dat ik deze beauty pas vanaf 15 november niet alleen als iPod en camera kan gaan gebruiken. Dus wat heb ik nu in mijn tas? 3 telefoons: mijn werktelefoon, mijn oude Nokia voor privé en mijn iPhone... Het moet niet gekker worden! Het eerste hoesje voor iPhone is al besteld op eBay! Maar ik zag dat ze op etsy.com ook hele leuke exemplaren hebben...Als camera doet de iPhone heel goed zijn werk. De kwaliteit van de foto's is super. Dat was overigens wel een kritiek puntje waarom ik toen niet voor Samsung sIII heb gekozen. En zolang ik thuis en in cafés Wifi heb, kan ik mijn Instagram lekker vullen.. Deze week maakte ik al een boel foto's (hello, foodstagram), en het gaat waarschijnlijk niet minder worden. Dus volg je mij nog niet op Instagram, gewoon doen (fairynowings)! ;) Dus of ik blij ben met mijn nieuw speelgoed... Hell, yeah!

17 opmerkingen:

 1. Wat leuk! Ik baal ook dat mijn camera van mijn mobiel steeds slechter word. Als ik een nieuwe telefoon nodig heb ga ik alleen denk ik niet voor een i phone maar wel een telefoon met een goede camera!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaaaa wat leuk! ik heb hem ook besteld in het wit :D maar ga nog zo'n 2 weken moeten wachten helaas :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. veel plezier met je nieuwe iphone :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aah, de iPhone 5! Wat gaaf dat je die hebt! Wel een beetje jammer dat je nog niet kan bellen etc. :(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Veel plezier met je nieuwe telefoon!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij is mooi he:D Paar collega's van mij hebben hem ook, hij is echt nice!
  Heb zelf nog een iphone 4 (zonder 's') en die doet het nog prima, hou die nog eventjes:D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah, wat leuk! Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk, veel plezier ermee! Ik voel me zo oud, heb wel een smartphone maar gebruik geen instagram en andere apps ^^ Gebruik dat ding eigenlijk enkel om onderweg dringende mails te kunnen antwoorden.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuk! Ik denk dat je van de eerste bloggers bent met de nieuwe Iphone!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nice! veel plezier ermee. Ik heb een samsung galaxy s3 wil geen iphone

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie telefoon !!
  Maar wat is er dan met de camera van de Samsung s3 als ik vragen mag ??
  Ik zit namelijk nog erg te twijfelen tussen een iphone en een samsung s3.
  Ik mag 27 november een nieuwe uitkiezen ,, dus ben benieuwd welke het gaat worden ;)

  Liefs, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond de kwaliteit net iets minder goed. Merkte het al bij s2, vooral bij zwakker licht.

   Verwijderen
 12. Oh my iphone haha! Veel plezier met je iphone<3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gaaf hoor, dat jij 'm al hebt! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oooh leuk ! Ik twijfel tussen de samsung sIII en de Iphone 5. Het zal sowieso moeten wachten tot ik werk heb gevonden maar het eerste wat ik koop is een nieuwe telefoon. Nu heb ik zo'n vooroorlogs ding. Vind de SIII goed werken (mn vriend heeft zo ene) maar de Iphone ziét er leuker uit. Choices choices :d

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oehh je hebt hem!! vet gaaf!! stiekem wil ik hem ook wel graag haha, ik moet wel echt een nieuwe telefoon hebben.. helaas is ie wel erg duur.. Maar echt vet cool dat je hem hebt!!

  BeantwoordenVerwijderen