zaterdag 20 oktober 2012

Dior Bengale

De najaarscollectie van Dior, Golden Jungle, bevat een aantal nagellakjes die helemaal in het thema passen. Golden Jungle staat voor khaki, bruin, beige en alles wat ertussen valt. Natuurlijke kleuren die ook een bepaalde mate van glamour uitstralen. Van Peggy kreeg ik een van de nagellak kleuren uit deze collectie, genaamd Bengale. Een chocolade-bruine kleur om precies te zijn!Als jullie mijn blog volgen dan hebben jullie vast gemerkt dat ik deze herfst helemaal into gouden/zilveren shimmerkleuren ben of precies het tegenover gestelde - donkere, chique kleuren. Onder de laatste categorie valt Bengale ook. Het is een mooie diepe bruine kleur met een wat warmere ondertoon. Persoonlijk vind ik dat dit soort kleuren overal bij passen, welke kleding of make-up look je verder ook draagt. Van feestelijk tot zakelijk, alles kan met Bengale worden gematcht.Over de kwaliteit van Dior lakjes hoef ik, denk ik, niet veel te vertellen. Het is namelijk prima. Het dikkere kwastje zorgt ervoor dat het aanbrengen makkelijk wordt. De dekking is met de eerste laag al bijna perfect, maar de tweede laag maakt het helemaal mooi. De donkere kleuren blijven meestal niet zo goed zitten, ook op mijn nagels. Maar ook hier heeft Dior extra punten op gescoord. Pas na een dag of 4 begonnen de randjes voorzichtig te chippen. Jaja, het is weer een mooie creatie van Dior.

8 opmerkingen:

  1. wauw, wat tof dat ie zo lang goed blijft zitten! misschien moet ik dan toch maar gaan investeren in mijn nagellakjes...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kleur, perfect voor de winter! Ik houd van Dior nagellak! :)

    BeantwoordenVerwijderen