maandag 1 oktober 2012

Dior Trench

Eigenlijk ben ik nooit zo'n hele grote fan van bruine nagellak geweest. Tot deze herfst. Opeens vind ik het mooi en wil ik het hebben! Volgens mij ben ik toch "een beetje" beïnvloedbaar door de trends... Dior is ook helemaal into bruin. Of eigenlijk moet ik Nude zeggen. Deze nieuwe collectie bevat een aantal neutrale lakjes in beige en bruine tinten.Van Peggy kreeg ik de kleur Trench om uit te proberen. En ik kan jullie nu al verklappen: ik ben er gek op! Dit is precies zo'n bruine kleur die neutraal genoeg is, maar ook alles behalve saai oogt. Ik heb dit lakje met plezier een week gedragen en het verveelde helemaal niet. Ik heb hier zelfs een complimentje van mijn (mannelijke!) collega over gekregen. Hij vroeg nog of het nou paars op bruin was... en dat was dus heel goed opgemerkt! Trench is een bruine kleur (zonder twijfel), maar er zit een rozige ondertoon in, waardoor hij ook een beetje paarsig lijkt. Op een of andere manier wilde ik deze kleur in het rijtje met Paradoxal plaatsen. Een beetje gek, maar ik denk dat jullie begrijpen waarom.De kwaliteit van deze Dior nagellak is perfect. Breed kwastje en fijne structuur van het lakje. Hij is aan de dikkere kant, maar brengt heel makkelijk aan en dekt in een laagje (ook al heb ik uit gewoonte 2 laagjes aangebracht). Dit is wat mij betreft een prachtige herfst-kleur die eigenlijk bij alles past. Hij kan makkelijk gecombineerd worden met een neutrale/zakelijke look, maar je nagels vallen nog steeds lekker op.

18 opmerkingen:

 1. Mooie kleur ! Helemaal iets voor mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik dacht ook direct aan Paradoxal. Helemaal niet zo gek dus! (: Het is niet mijn tintje, omdat ik me anders zo'n wandelende bruine vlek voel met mijn al gebruinde huid, bruine haren en bruine ogen, maar hij staat erg mooi op jouw nagels!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hahaha dat is best veel bruin, ja :P :D

   Verwijderen
 3. mooie kleur :) de Dior herfstlakjes zijn helemaal mijn ding

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat een heerlijke kleur <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig herfst kleurtje! Hou ik wel fan en je kunt hem ook snel even op leuke met een shimmer topcoat

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw zeker een mooi herfst kleurtje ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik houd van taupe-achtige kleurtjes en dus ook van Trench!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Niet een kleur waar ik zelf spontaan naar zou grijpen, maar ik vind het ook niet verkeerd als ik het zo zie op jouw nagels.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zelf ook niet mijn dada...vandaar dat jij hem nu hebt! Maar bij jou wel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat is inderdaad wel een heel mooi kleurtje, en zeker een must have voor deze herfst !

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Saat echt heel erg mooi bij je huidskleur! Het is echt zo'n populaire kleur ook! Zelf moet ik nog even wennen aan de kleur, maar het is toch wel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. heel mooi! zou bij mij even wennen zijn, ben veel kleur gewoon, maar ook geen bruin eigenlijk; maar heb nu een bruin-grijs, beetje taupe kleur en ben er nu wel aan gewoon

  BeantwoordenVerwijderen