donderdag 4 oktober 2012

EOTD: Autumn Sunrise

Het is toch echt officieel herfst... wij hebben het met z'n allen gemerkt, en hoe! Ik wil zo lang mogelijk op pumps blijven lopen en dus besloot ik om ze boven de 15 graden gewoon te dragen. Maar stiekem ben ik ook al een beetje aan de laarzen begonnen. En dus is het echt koud... en herfst-achtig nat. Maar er zijn ook leukere kanten. Het nieuwe seizoen betekent ook nieuwe kleuren in je garderobe en make-up. Vandaag een op de herfst geïnspireerde ooglook die ik aan jullie wil laten zien.Een van mijn lievelings pigmenten, MUFE #957, is perfect voor deze look. Hij is oranje, goud, groenig en van alles tegelijk. Een hele feestelijke kleur ook. Eigenlijk heb je aan deze kleur alleen al voldoende. Maar nee, er moest natuurlijk nog van alles bij. In de crease heb ik een beetje donker-groene oogschaduw van MAC aangebracht. Op deze manier groen dragen vind ik nog net kunnen, het moet bij mij zeker niet meer worden. Om het geheel iets warmer en spannender te maken heb ik bruine oogschaduw toegevoegd. Dit was de kleur Buck uit mijn Naked palette - een van de mooiste en gelijk mijn favoriete neutrale crease-kleuren.Mijn wangen een kleur geven die past bij deze look? De prachtige blush van Sisley is antwoord op alles. Hij paste ook mooi bij deze kleurencombinatie door de huid een mooie glow te geven. Het geheel paste bij elkaar en mijn ogen bleven opvallend, zonder te overdrijven. Mijn schoonmoeder heeft mij, bij het zien van deze look, overvallen met complimentjes en met de vraag of ik niet een make-up workshop kan geven (eeehm, misschien wordt het tijd dat ik haar over mijn blog vertel?:P). Niet echt een typische PF look, maar ik vind hem zeker geslaagd en helemaal passend bij het seizoen.

15 opmerkingen:

 1. Super mooi! Het is zeker een herfst look..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi! Goud met groen vind ik echt super.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de look echt super mooi. Die complimentjes van je schoonmoeder zijn terecht.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor de herfst is dit inderdaad een geslaagde look!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Had een mooie kleur goud geweest vorige week voor het feestje wat ik toen had

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hele leuke herfstlook, ik zie de sfeer van het seizoen er helemaal in terug!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw wauw wauw wauw!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Pretty look! Mooie kleuren combinatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Looove de combinatie van deze kleuren, wauw! Staat je prachtig weer!

  BeantwoordenVerwijderen