zaterdag 13 oktober 2012

EOTD: Lotus Madness

Jep, het is definitief. Monaco palette is mijn meest favoriete Sleek palette ever... Al deze kleuren inspireren mij enorm en op een of andere manier hoef ik nooit lang over een look na te denken als ik deze palette open. Dit keer had ik zin in een oranje-achtige look. Deze warme kleur trekt mij steeds meer naar zich toe, vooral nu het zo koud wordt buiten. Maar toch heb ik het geheel nog best koel kunnen houden...In de arcadeboog heb ik eerst de matte diep-paarse kleur uit de palette aangebracht. Deze heb ik gemengd met felle fuchsia kleur en ingeblend boven de crease en in de oranje tint. Ik heb geprobeerd om de overgang van oranje naar roze zo subtiel mogelijk te maken, zodat deze twee kleuren toch nog een beetje bij elkaar zouden passen. Langs de onderste wimperrand heb ik een licht lila kleur uit dezelfde palette gebruikt.Om de highlighter zo subtiel mogelijk te houden heb ik de witte en licht-beige kleur uit de palette gemengd. Het resultaat werd een opvallende ooglook. Maar eigenlijk vond ik dat felle lippen er best bij mochten. En dus heb ik mijn nieuwe MAC lippenstift gebruikt.... hier binnenkort meer over. ;) Toen ik klaar was met het opmaken begon het zonnetje te schijnen. Precies de juiste finishing touch voor deze kleurrijke look. ;) En nu maar hopen dat het niet alleen maar sombere kleuren gaan worden dankzij het mindere weer van nu...

13 opmerkingen:

 1. Leuk, ik hou wel van kleurrijke oogmake-up :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er mooi uit zeg!

  x

  www.chicksaboutfashion.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Monaco van Sleek is inderdaad de beste ! Die kleurtjes zijn prachtig. Jou makeup is beautiful !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. erg mooie look :D volgens mij sta jij echt met alle kleuren XD

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie warme look, prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Omg... sommigen lijken echt niet te kunnen lezen wat je ze vroeg voortaan niet meer te doen....

  Anyway! echt weer een mooie look, met helemaal jou-kleuren!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Olala, das super mooi ! Ik heb wat meer moeite met het Monaco palette om er leuke looks mee te verzinnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige look! Lekker rustig maar toch ook weer speels door het paarse. Staat je goed:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Prachtige look, stat je erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen