dinsdag 23 oktober 2012

Estee Lauder Sumptuous Extreme Mascara

Volgens mij heeft geen een Estee Lauder mascara mij teleurgesteld. Over de Sumptuous Extreme Mascara had ik genoeg positieve reviews gelezen en natuurlijk werd ik nieuwsgierig. Zoals jullie misschien nog weten heb ik een tijdje geleden een Estee Lauder setje in Amsterdam gescoord, waar dus ook deze mascara in zat. Vandaag wil ik jullie eindelijk vertellen wat ik er nou van vind...Wat belooft deze mascara? Het wordt omschreven als Lash Multiplying Volume Mascara. Wimpers, wimpers en nog meer wimpers dus. Kijk, daar hou ik van. Onopvallende, natuurlijke wimpers vind ik helemaal niks. Het past ook niet bij het soort looks dat ik draag. Maar opvallende wimpers? Yes, please! De eerste keer toen ik deze mascara ging gebruiken viel het mij eigenlijk niet tegen. Mijn wimpers werden meteen goed gescheiden en ja, ze werden lekker opvallend. Maar vooral nu ik de mascara al een paar weken gebruik kan ik zeggen dat ik helemaal tevreden ben. Het effect is nog beter geworden! Kijk maar hieronder naar het resultaat...Mijn wimpers worden goed gescheiden, alhoewel je moet oppassen met aan elkaar gekleefde wimpers bij een tweede laag mascara. Maar hey, hier heb ik mijn schaartje voor, zodat mijn wimpers nog beter gescheiden worden. Maar juist deze tweede laag zorgt ervoor dat mijn wimpers nog voller, dikker en (duh) opvallender worden. Het grote borsteltje is makkelijk te gebruiken, de vorm ervan (dunner punt, dikker bij de aanzet) helpt hier goed bij. Ook de onderste wimpers zijn er goed mee te doen. Dus ja, dit is eentje die zeker in de categorie "de betere mascara's" hoort. Estee Lauder heeft mij nog steeds niet kunnen teleurstellen. ;)

18 opmerkingen:

 1. Ziet er prima uit! Ik gebruik deze soms als werk mascara, maar met een wegwerp borsteltje natuurlijk, en dan is ie iets minder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb deze ook en vind hem super fijn ! Estée Lauder stelt nooit teleur ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel mooi :) de wimpers kleven niet samen en ze zijn mooi gekruld

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als ik het borsteltje zo zie, vind ik hem er niet zo schitterend uitzien... Maar het resultaat is wel mooi, en da's het belangrijkste :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi resultaat! Alleen ik haat het als mijn wimpers aan elkaar plakken of te dik zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi resultaat bij deze mascara! Het borsteltje ziet er ook heel fijn uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie mascara, het resultaat ziet er goed uit.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vond hem ook best goed! Niet mijn meest favoriete mascara, maar zeker toch wel een topplaatsje waard.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er uit als een goede mascara! Ik gebruik zelf High Impact van Clinique, die vind ik erg prettig, volume en verlenging! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, dat ziet er goed uit zeg!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. oh wauw, ziet er echt goed uit! Deze gaat op de wishlist! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Staat je prachtig! Je hebt al echt mooie lange wimpers van jezelf maar hiermee wordt het echt gorgeous!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw wat maakt hij je wimpers prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Waw, mooi effect! Heb deze nog nooit geprobeerd, maar plumpen doet het inderdaad wel :)

  BeantwoordenVerwijderen