woensdag 24 oktober 2012

Every Month Is Oktoberfest

OPI Germany collectie ligt al een tijdje in de winkels. En oh, wat is deze weer mooi! Prachtige najaarstinten, het warme en knusse van de herfst. Deze collectie bevat ook een aantal donkere kleuren met bijzondere shimmer. Ja, dat is helemaal mijn ding! Ik heb gekozen voor de kleur genaamd Every Month Is Oktoberfest. Een donkere diepe rode kleur om precies te zijn...Deze nagellak heeft een zwarte basis. Er zit heel veel rode shimmer in, waardoor de basis een beetje donker-bruin lijkt. Dit soort kleuren vind ik altijd heel chique staan, je kunt het zowel bij een casual look als bij een zakelijke look dragen. Wat deze kleur zo bijzonder maakt is toch wel de shimmer. Bij normaal licht zie je het nauwelijks, hoewel dit in het flesje wat meer opvalt dan op de nagels. Maar bij fel, direct (zon)licht is het echt een nailparty. Wat een mooi effect! Soms lijkt het zelfs bordeaux-paars, echt prachtig.Het fijne aan OPI lakjes is ook wel hun kwaliteit. Geen last van streperige kleurtjes. De dekking is na 1 laag al eigenlijk prima en met de tweede laag zullen alle kleine imperfecties worden verborgen. Normaal word ik de donkere kleuren op mijn nagels al vrij snel zat, maar deze heb ik de hele week gedragen en ik blijf hem geweldig vinden. Kijk, dat is dan weer een leuke kant van het najaar! ;)

18 opmerkingen:

 1. Ik heb German-Icure van deze collectie en die is ook heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. die lak is zo mooi :D me wants it!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. die lijkt supergoed op jaipur van herôme

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt een kleurtje voor jou, mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze vind ik mooi! Iets leuks aan het najaar...maar ik had liever toch wat langer zon!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig! In het licht zie ik ook dat paarse terugkomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige diep paarse kleur, ik hou wel van dit soort kleurtjes lekker mysterieus

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die kleur is zo mooi!!! Die komt op mijn lijstje te staan ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. IK denk dat ik het flesje me ga aanschaffen aangezien ik Jaipur nergens kan kopen (dupe).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaipur stond dus op mijn wishlist, maar goed om te weten dat ik hem niet meer hoef te zoeken :P

   Verwijderen
 10. Mooie kleur! Heb niks van de Germany collectie gekocht omdat ik Duits gewoon verschrikkelijk vind en niet alle kleuren spraken me aan. Maar qua kerst collecties ben ik heel erg :P

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Een prachtige mooie mysterieuze kleur, super voor dit jaargetijden!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Das idd een erg mooie herfstkleur !

  BeantwoordenVerwijderen