vrijdag 5 oktober 2012

Givenchy Acoustic Purple

Toen ik de afbeeldingen van de nieuwste najaarscollectie van Givenchy zag, wist ik dat nagellak het pareltje van deze collectie zal zijn. Deze bijzonder blauw/paarse kleur is een echte eyecatcher. En natuurlijk was ik extra blij toen ik deze kleur van Peggy kreeg om te reviewen! Allereerst de aandacht voor het flesje... en vooral de kleur erin... wat super-mega-enorm mooi!In een woord magisch! Ik had gehoopt dat dit op de nagels ook zo zou zijn, maar stiekem wist ik al dat dit de hoop zou blijven. Op de swatches, die ik al eerder had gezien, leek deze kleur veel meer blauw dan paars. Tijd om dit zelf te ervaren... Bij de eerste laag was de dekking aan de dunne kant. En ja, de kleur leek inderdaad behoorlijk blauw. Maar na de tweede laag kwam dat paarsige ook tevoorschijn.Bij verschillend licht lijkt de kleur anders. Hij is blauw en paars tegelijker tijd, precies zoals ik het had verwacht. Het is een kleur die mij doet denken aan inkt. Prachtig om te zien en heel draagbaar doordat hij zo donker is. Wat ik alleen enorm jammer vind is dat de shimmer op de nagels bijna niet te zien is.. alleen als je heel goed kijkt of als de zon er direct op schijnt. Terwijl dat shimmer juist voor dat magische zorgde! Een beetje jammer, maar ook zonder shimmer vind ik hem mooi. Een elegant kleurtje voor koelere periodes zoals nu. De kwaliteit van het lakje is helemaal prima. Ja, hij is wat waterig, maar hij brengt heel makkelijk aan en dekt prima in twee laagjes. Maar eerlijk is eerlijk, met meer shimmer zou hij van mij een dikke 10 verdienen.

12 opmerkingen:

 1. voor mij is het een twijfelgeval :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh wauw :D hij is wel echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zag hem al bij haar voorbij komen, heel mooi.
  Een dieppe kleur.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De kleur op zich is niet mijn ding, maar de finish vind ik wel super!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit vind ik echt een hele mooie kleur!
  Nu wil ik hem ook ;-)

  Bekijk ook onze blog:
  www.chicksaboutfashion.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vind het nu echt wel iets voor jou...wist niet dat je zo enthousiast kon zijn van deze kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben normaal zo niet weg van paars, maar mijn god! Wat mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen