donderdag 18 oktober 2012

JohnBeerens.com lover

Hebben jullie hem al gezien? De logo van "I *heart* JB.com" in de rechte balk? De webshop van John Beerens kennen jullie waarschijnlijk al. Sinds kort mag ik mezelf de lover van deze webshop noemen (vind het nog steeds een aparte term trouwens, maar goed :P). Dit betekent onder andere dat ik alle leuke nieuwtjes over de webshop met jullie ga delen en dat ik als VIP naar de feestjes van de webshop kan gaan. Ook een van de voordelen is dat ik een aantal leuke producten mag reviewen. Vandaag wil ik alvast een preview van alle spulletjes laten zien. Bij JohnBeerens.com weten zij namelijk precies wat onze huidjes en lokken nodig hebben in deze koude dagen.Allereerst de Swiss Perfection föhn van SOLIS. Dit is een favoriet van John himself, wat ook op de verpakking vermeld staat. "In deze professionele haardroger zitten alle nieuwste snufjes, zoals tourmaline, keramiek en ionentechnologie. Zo creëert de Swiss Perfection mooi glad en glanzend haar." De combinatie van styling tools en ionen beviel mij tot nu toe prima (love my Chi's) en dus ben ik heel benieuwd naar dit product. Ik ben er nooit zo van overtuigd geweest dat een föhn ook speciaal moet zijn. Maar wie weet, gaat dit prachtig (paars!) exemplaar mijn mening veranderen. Om mijn haar tijdens het föhnen te beschermen en zelfs te herstellen is er een klein helpertje genaamd 12 Benefits Instant Healthy Hayr Treatment. Het heeft zoveel goede eigenschappen (het hele voorkantje vol geschreven!) dat ik er erg nieuwsgierig naar ben. Ik gebruik dit goedje nu alleen voor het föhnen, maar je zou het ook gewoon als treatment kunnen gebruiken. Om mijn haar nog gladder en zachter te maken is er ook nog een goedje van Kebelo System. Dit is een Foundation & Finishing Creme - hoe apart klinkt dit, foundation voor je haar! :) Ik ben benieuwd hoe blij mijn haar met al die nieuwe goodies zal zijn. Maar er is meer... Als de zon wat minder schijnt en helaas niet meer zo warm is, worden de snoetjes bleker. En daar heb ik nu ook een product voor: Tinted Self Tan Gel in Light van Vita Liberata. Het is een zelfbruiner en moisturizer in een. Er zat ook een handschoentje bij zodat je het daarmee zou aanbrengen. Tot nu toe heb ik het zonder gedaan (eigenwijs hé) en ik heb nog steeds geen oranje handpalmen.Ook aan lichaamshuid is gedacht en hier ben ik minstens zo nieuwsgierig naar! Tempo Spa Sublime Hydration van SkeynDor wordt omschreven als body energizing emulsion. Deze bodylotion heeft een heerlijke frisse geur en is speciaal ontwikkeld om de droge (winterse?) huid te verzorgen. Ik zit er ook aan te denken om deze lotion te gebruiken nadat ik weer eens naar de zonnebank ben geweest, ik kan mij namelijk voorstellen dat hij goed de huid zal laten herstellen. Ook zat er een product van het merk Fiji Blend in. Dit merk heeft een breed assortiment van bruiningsproducten. Decadence Dark Taning Lotion is een hele speciale. Het ruikt niet alleen goddelijk naar iets tropisch, het zorgt er ook voor dat je huid diep gehydrateert wordt en het helpt bij het verkrijgen van een bruin kleurtje. Zoals ik het heb begrepen hoor je dit product voor de zelfbruiner te gebruiken en dat doe ik dan ook braaf... eehm, graag! En over de zelfbruiner gesproken... de sprays van Marc Inbane worden steeds bekender en nu heb ik er dus ook een! En ik kan jullie nu al verklappen dat ik erg blij ben met het duo Marc + Fiji!Over elk product zal er zeker een review komen. Zoals altijd, wil ik alle producten eerst uitgebreid testen voordat ik er van alles over ga vertellen. Ik blijf natuurlijk wel altijd eerlijk en daarom moet ik alle voor- en nadelen van de producten zelf ontdekken. Voor diegene die deze webshop nog niet kennen - check het zeker even, alle merken zijn de moeite waard. Voor nu ga ik genieten van al mijn nieuwe goodies. ;)

11 opmerkingen:

 1. veel plezier met testen! ik ben benieuwd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kreeg ook de mogelijkheid maar ben er niet op in gegaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben benieuwd!

  x

  www.chicksaboutfashion.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben benieuwd! Vooral naar de tanning lotion... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh leuk ! Ik ben al benieuwd naar de reviews !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Veel plezier en ik ben heel benieuwd naar de reviews:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben ook benieuwd naar je reviews! We hebben niet alles hetzelfde gekregen, ik sta nog achter met de foto's, die moeten nog gemaakt worden... De self tan lijkt me ideaal voor de feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk! Ik schrijf voor zijn blad :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Toffe spullen, ik heb ook de box ontvangen. Leuke inhoud :D ik ga ook aan de slag met te testen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Supergave spullen, ben benieuwd naar de reviews!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. We zijn erg benieuwd naar je ervaringen met (en review over) onze natural tanning spray! Op onze website MARCINBANE.COM en op ons youtube-kanaal kun je diverse handige tips & tricks vinden m.b.t. het gebruik van de spray! Groetjes :)

  BeantwoordenVerwijderen