maandag 29 oktober 2012

Laura Mercier goodies + look

Tijdens de uitverkoop van Skins kocht ik een aantal Laura Mercier producten. Jullie waren hier enorm benieuwd naar, dus natuurlijk moest hier een review over komen. En toen bedacht ik mij dat ik nog een Laura Mercier oogschaduw in mijn bezit had die nooit eerder op mijn blog verscheen is. Tijd om "al mijn" Laura Mercier spulletjes erbij te pakken om te laten zien... inclusief een simpele look.Laura Mercier staat bekend om simplistische verpakkingen en effectieve producten. Laura Mercier koop je niet omdat je van gekke kleurtjes houdt. Het zijn vooral mooie, hoogwaardige basics met hier en daar een prachtige shimmer. De producten van Laura Mercier zijn zeker het bekijken/swatchen waard. Ben je een keer in de buurt van Skins? Loop er sowieso naar binnen, maar ook zeker om Laura Mercier producten uit te proberen. Hun tinted moisturizer blijft een bestseller in beautyland. Op mijn wishlist staat hun highlighting powder die ik al vaak genoeg op YouTube heb voorbij zien komen. Voor de kwaliteit moet je vaak wat meer betalen en dat geldt ook voor dit merk (ongeveer 20-30 euro per product). Maar gelukkig is er altijd nog de sale van Skins. ;)Ik heb twee mono oogschaduws in mijn bezit. Beide heb ik al geswatched voordat ik de foto's ging nemen... De lichte had ik natuurlijk al een tijdje en mijn nieuwste aanwinst.. tja, die had iemand blijkbaar al geswatched tijdens de garagesale... dus toen besloot ik maar om die ook gewoon te gaan gebruiken. Maar goed, dat maakt ook niet uit, het gaat uiteindelijk om de kleuren.De lichte highlighter kleur heet Star Fruit. Het is een prachtige warmere highlighter met een beetje gouden shimmer. Ik gebruik hem best vaak en met veel plezier doordat de kwaliteit mij erg bevalt. De pigmentatie is goed en de glans is super mooi en vooral subtiel. De bruine kleur heet Nutmeg. Ik wist gelijk dat dit een prachtige net-boven-de-crease kleur zou zijn. Ook deze is heel gepigmenteerd en daarom moet je er voorzichtig mee zijn, omdat je zo ver boven je crease zit. De kleur is best warm, een beetje rood-achtig zelfs. Dit soort kleuren vind ik altijd heel mooi staan, ze geven een bepaalde warmte aan de look zonder te overdrijven. Deze kleur lijkt op Buck uit de Naked palette en dat is ook al zo'n favoriet van mij.En dan de kleuren in actie! Star Fruit in de binnenste ooghoek en Nutmeg... die raden jullie wel. ;) Ook heb ik mijn Laura Mercier Lip Glacé in Nude Lilac gebruikt. Deze lijkt enorm koel en paarsig roze, maar op de lippen valt het enorm mee. Het maakt mijn lippenkleur inderdaad een beetje koeler, maar niet té. De shimer erin is heel subtiel, maar het maakt de kleur net even iets anders. Net als bij de oogschaduws is de kwaliteit van het glosje super. Het heeft geen sterke geur, het plakt niet heel erg, maar de houdbaarheid is wel in orde.

15 opmerkingen:

 1. Love the look! En ik hou van Laura Mercier! Secret Concealer en powder zijn twee toppers die ik dagelijks gebruik!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi! Laura Mercier is echt zo'n merk waar ik nieuwsgierig naar ben, en waar ik nog eens een product van hoop te hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er goed uit! zo jammer dat laura mercier zo ongelofelijk duur is... de foundation moet fantastisch zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind je ooglook heel erg mooi geworden!
  Super, en die lipgloss staat je ook erg goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi, en de lipgloss valt inderdaad best mee (al verkies ik zelf toch warme tinten).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben nog steeds benieuwd naar dit merk, ziet er erg goed uit ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ken dit merk helemaal niet! Maar ziet er mooi uit zeg, vooral de lipgloss vind ik erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige producten, vooral mooie ooglook:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ahh ja dit bijft een mooi merk! hele mooie producten en looks ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben gek op de producten van Laura mercier! Mijn schoonmoeder werkte een tijdje bij Skins en nu via via bestellen we nog regelmatig producten van dit mooie merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie spullen heb je meegenomen. Dit zijn ook echt kleuren waar ik van houd en buck uit het Naked palette gebruik ik vaak en ook net boven de crease om een donkere crease kleur mee te vervagen. De gloss vind ik ook erg mooi. Nu word ik ook ineens nieuwsgierig naar Laura Mercier ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De lipgloss is super mooi ! Nutmeg ziet er mij een kleur uit die je kan gebruiken als shaper ook.

  BeantwoordenVerwijderen