dinsdag 16 oktober 2012

MAC + Marilyn

De nieuwste limited edition van MAC heeft mij vanaf het begin nieuwsgierig gemaakt. Als je een samenwerking aangaat met een stijlicoon, zoals Marilyn Monroe, dan weet je dat je een hype gaat creƫren. Daarom had ik ook verwacht dat deze collectie half uitverkocht zou zijn, toen ik het op een zaterdag middag ging bekijken... niet dus. Alles was er nog. Zou dat toch komen doordat er verdeelde meningen zijn over de verpakking? Persoonlijk vind ik alles prachtig. De verpakkingen zijn stijlvol en chique, ik had het mij niet anders kunnen voorstellen. De producten lijken misschien niet zo spannend, maar Marilyn stond ook niet bekend om de felle kleuren. Dus ja... ik ben fan.Marilyn's signature look is een winged eye en rode lippen. Ik denk dat er weinig mensen zijn die bij Marilyn aan nude lips denken, maar toch droeg zij het nog best wel vaak. Kijk maar naar de foto's op de verpakking van deze MAC collectie. Wie zegt dat nude lips iets van nu is? Nude is classy.Deze collectie bevat een nude kleurige lippenstift, maar ik besloot voor iets fels te gaan (ook al draag ik het de laatste tijd veel minder). Ondanks de rode lippen van Marilyn, had MAC ook voor de liefhebsters van roze een goede oplossing bedacht. Love Goddess is een rood/roze kleur die ideaal is voor als je van koelere tinten houdt. Het heeft een satin finish en heeft daarom een heerlijke romige textuur die niet je lippen uitdroogt.De collectie bevat twee blushes. Ik hoefde niet eens te twijfelen na alle swatches te hebben gezien. The Perfect Cheek is precies zoals de naam het al beschrijft. Ook temptalia had het erover: deze kleur zal heel veel huidjes perfect staan. Dit is echt zo'n kleur die eigenlijk niet opvalt of te licht lijkt, maar waarbij je verbaasd wordt zodra het aangebracht is.En dan de swatches. Eerst de blush en dan de lippenstift. Super mooie kleuren die mijn verwachtingen helemaal hebben waargemaakt! De blush is een hele grote favoriet geworden. Ik gebruik hem nu bijna elke dag, hij past werkelijk bij elke look. Het probleem is alleen dat hij niet mooi genoeg op de foto overkomt.. ik heb het geprobeerd, maar helaas. In het echt is het effect dus een stukje mooier. De lippenstift voelt fijn aan op mijn lippen en, tot mijn verbazing, blijft het ook nog eens prima zitten. De kleur is lekker fel, dus dit wordt mijn nieuwe favoriete vrije tijds / party kleur. Deze lippenstift had ik trouwens ook in mijn lotus madness look gebruikt.Toen ik deze spulletjes ging halen waren de oogschaduws uit deze collectie nog niet binnen. Erg jammer, want ik wilde ze juist zo graag swatchen! Over de oogschaduws zijn de meningen verdeeld, daarom wil ik het graag zelf ervaren. Maar om maar die twee kleuren van mijn wishlist online te bestellen zonder die te hebben geswatched... ik weet het niet. Misschien binnenkort toch maar weer even naar Utrecht-city.

11 opmerkingen:

 1. Die lipstick vind ik prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw! ik wou een rode, maar misschien ga toch wel voor de roze! en nu zo snel mogelijk naar MAC want ik wil het zien, voelen, ruiken,... geen webshopgedoe hiervoor...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg leuke collectie! Ik had al een roze lippenstift dus heb de deeply adored gekocht, erg fijn!

  Misschien wil je meedoen met onze giveaway?
  http://www.curlsandbags.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er mooi uit! Love the lippenstift!

  x

  www.chicksaboutfashion.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb een lippenstift uit de lijn en ik vind 'm top :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De lippenstift had ik al ergens gezien, mooi! En de blush is eigenlijk ook wel de moeite waard, denk ik, echt zo een kleurtje dat ik misschien niet direct zou oppakken, maar dat wel een mooi resultaat geeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De lipstick is super ! Jammer dat ze online al uitverkocht is.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik vind de lipstick echt super pretty :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Pretty lipstick!! De blush ziet er ook heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wauwie mooie lipstick!

  X Jenny
  Rocknrollerr.com

  BeantwoordenVerwijderen