woensdag 10 oktober 2012

MaxFactor Bronze (die eigenlijk rose gold is)

Dit kleurtje viel mij in de eerste instantie op doordat er een sticker "-50%" op geplakt was bij de drogist bij mij om de hoek. Een goede reden om goed naar de kleur te kijken. Goud! Met de komst van de herfst (of zeg maar: de koudere dagen) ben ik steeds meer van de gouden en zilveren nagellakjes geworden. En dus leek deze kleur interessant. Hij leek heel speciaal.... hoe dan?Was het de bijzondere shimmer of toch de kleur die niet zomaar goud leek te zijn? De eerste keer op mijn nagels en ik wist het: dit is een prachtige rosé gouden kleur! Ik was daarom ook verbaasd toen ik las dat dit lakje de naam "bronze" draagt. Ik vind hem alles behalve bronze. Donker-goud misschien nog wel, maar bronze? Nee, hij heeft duidelijk iets van rosé goud in zich (of rose gold - hoe je het ook wilt noemen). En wat een prachtige kleur is dit! Ik was op slag verliefd en heb dit kleurtje ook met veel plezier gedragen.De mooie shimmer schittert in de zon, maar ook bij indirect licht is de kleur heel bijzonder. Het enig nadeel van dit shimmer-lakje kan de dekking zijn. Je hebt zeker 2-3 laagjes nodig voor een mooi resultaat. Nou vind ik persoonlijk dat deze kleuren het net zo goed doet als semi-transparant laagje op je nagels. Ook kun je zulke kleuren altijd goed als topcoat gebruiken. Hier ga ik ook nog wel mee experimenteren. Ik weet zeker dat het effect op een wat donkerdere basis heel mooi zal zijn. Dat kan ook bijna niet anders met zo'n juweeltje. Deze kleur "in actie" konden jullie trouwens ook in het filmpje van afgelopen zaterdag zien. ;)

15 opmerkingen:

 1. Die is echt wel prachtig ! Ik was al lang op zoek naar een champagne/goud achtig nagellak. Die is gewoon magnifique !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg mooi kleurtje maar zou het zelf nooit dragen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer dat de dekking inderdaad iets minder is. Ik vind het shimmer effect wel heel erg mooi.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. super gave kleur! jammer dat je zoveel laagjes nodig hebt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi kleurtje! Wel jammer van de dekking!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Bij ons lag die ook voor 50 procent korting, hoop dat ze 'm nog hebben, want 't is een erg leuk kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige kleur, en inderdaad meer rose gold dan brons. Denk wel dat hij met mijn huidskleur zou vloeken, spijtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bronze, rose gold, whatever, ik vind het wel een mooie kleur :-) Al weet ik niet of hij me ook goed zou staan...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Pretty<3 vond ivory niet zo heel mooi maar deze is wel erg mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Vind ik ook een prachtig kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dit is inderdaad echt een kleurtje voor jou! Jij houdt zo van de shimmer :)

  BeantwoordenVerwijderen