vrijdag 12 oktober 2012

Meet my baby: Inglot AMC #86

Hoe vaak heb ik deze kleur al niet benoemd, en tot nu toe is er geen apart artikel over verschenen. Heel erg zonde, want deze losse oogschaduw verdient alle aandacht. Mag ik aan jullie voorstellen: Inglot AMC eyeshadow #86.Inglot is natuurlijk vooral bekende om de vaste oogschaduws die je in een freedom system palette kunt opbergen. Maar dit merk heeft ook prachtige pigmenten/losse oogschaduws. Ben je een keer bij Inglot, swatch er zeker een paar van. Je komt vast een hele bijzondere kleur tegen. Ook neutrale tinten kunnen bij Inglot heel speciaal zijn (ik weet het zeker, ik heb zo goed als alles geswatched :P). #86 was een van mijn eerste losse oogschaduws van Inglot. Vanaf het begin had ik hier een zwak voor en hoe kan het ook anders... het is namelijk een duochrome kleur.#86 heeft een bronze basis, maar bij verschillend licht zie je duidelijk dat donker-roze er doorheen. Het effect is heel bijzonder en mooi, ik hou hier ontzettend van! Het enige: het is een chunky pigment en dus moet je ermee leren omgaan zodat je geen fallout krijgt. Allereerst het aanbrengen met het kwastje: ga niet gelijk vanuit het potje op je ooglid aanbrengen. Dit pigment kun je eerst licht fijn persen met je kwast in het dekseltje. Pas vanuit het dekseltje breng je het aan op je ooglid.Ten tweede, let op de hoeveelheid. Heel veel pigment zorgt absoluut voor fallout, ook gedurende de dag. Je kunt daarom beter eerst een passende oogschaduw-kleur aanbrengen en dan pas een beetje van dit pigment toevoegen. Ook al is het niet veel, het effect zal geweldig zijn. Dit pigment heeft namelijk behoorlijk wat glans. Een paar voorbeelden van hoe ik dit pigment heb gebruikt: Rose Gold Dreams, Fearless When I'm Standing Close to You en natuurlijk mijn Burning Wood look.

8 opmerkingen:

 1. Wauw, mooi zeg!!

  x

  www.chicksaboutfashion.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veyr fairy tale like :-) Met glitters is het altijd een beetje oppassen geblazen, maar ik vind ze er wel heel mooi uitzien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh my god die is echt gorgeous :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ooooh wauwie, ik moet ook maar eens naar de inglot store gaan geloof ik!

  BeantwoordenVerwijderen