maandag 22 oktober 2012

News Monday: Herôme, INGLOT, LOOkX en Senna

Vandaag weer tijd voor wat nieuwtjes. Van mooie nagellak-kleuren tot prachtige lippen en langhoudende eyeliners. Zo zijn jullie weer een beetje op de hoogte! ;)

W.I.C. by Herôme Stylisch RussiaAllereerst het nieuwtje waar mijn hartje sneller van ging kloppen toen ik het zag. Vanaf november komt Herôme met een op Rusland gebaseerde collectie. Hoe cool is dat! Mijn roots zijn in ieder geval happy. ;) In de collectie zitten 6 prachtige kleurtjes die bewijzen dat Rusland niet grijs en grauw is, maar precies het tegenovergestelde: vrolijk en kleurrijk, met een klassieke touch. De namen van deze lakjes zijn de Russische steden. Denk aan bruisend stadsleven, jeans met een altijd nette witte blouse, het warme goud als versiering van de steden, de veelzijdige avonden, het felle maanlicht en natuurlijk de matroesjka's. Ik ben nu al een fan van deze collectie en zal proberen een paar van deze kleurtjes te scoren.

12 nieuwe INGLOT nagellak kleurenOok weer wat nieuws van INGLOT! De collectie van dit fijn merk telt al meer dan 300 nagellak kleuren en -producten, maar in het najaar komen er nog maar liefst 12 kleuren nagellak bij. Deze kleuren zijn helemaal afgestemd op de nieuwste trends. De liefhebsters van blauw en groen op hun nagels zullen ook ongetwijfeld een aantal musthaves spotten. De prijs is €11 per stuk.

LOOkX Exclusieve EyelinerLOOkX komt met iets nieuws wat eigenlijk elke stash kan gebruiken: extreem zachte en precieze long-lasting eyeliners. Door de textuur en sterke pigmentatie van deze eyeliner kun je er niet alleen de ogen mee omlijsten, je creëert er net zo makkelijk (een basis voor de) smokey eyes mee. Binnen 30 seconden droogt de eyeliner op om daarna 14 uur lang op zijn plek te blijven zitten. Deze eyeliner is voor € 17,35 verkrijgbaar in 3 kleuren: grijs, blauw en groen.

Senna Lip LacquerSenna vraagt aandacht voor hun mooie lip lacquers en daar doe ik graag aan mee. Zouden jullie ook doen als jullie deze plaatjes zagen.. hoe mooi zijn ze! Ik heb er een in mijn bezit (de prachtige nude uit de Timeless Beauty collectie) en ik weet daarom dat ze in het echt net zo prachtig zijn. Deze beauties zijn te bestellen via de website van Senna.

6 opmerkingen:

 1. de herôme lakjes zien er prachtig uit :) vooral perm

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De namen van de Herôme lakjes zijn helemaal jouw ding denk ik! Zelf ben ik niet zo'n fan van de kleuren met shimmer, maar dat wist je al!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben zo benieuwd naar het Herome lakje Perm!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waauw, de nieuwe Inglot kleuren zijn stuk voor stuk prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. de kleuren van herôme lijken me best mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. lip lacquers zien er echt prachtig uit.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen