maandag 15 oktober 2012

Skins Garage Sale - de buit!

Afgelopen zaterdag was het weer zo ver: de jaarlijkse garage sale van Skins! Vorig jaar moest ik het helaas missen, maar het jaar daarvoor heb ik het al een keer meegemaakt (zie hier het verslag). Wat is nou een garage sale? Denk aan grote merken, kleine prijsjes. En met klein, bedoel ik ook echt klein... Maar goed, ik begin maar bij het begin, zoals het hoort. Het was een grijze ochtend in Amsterdam...Ik had geen zin om extra vroeg op te staan. Ik bedoel, kom op, het is weekend. Maar achteraf gezien had ik dat wel moeten doen... De sale begon om 10:00 en wij kwamen om ongeveer 10:30 aan... wat een mega rij stond er! Niet normaal. Ik denk dat wij zeker 40 minuten moesten wachten. Dank aan Skins voor het rondje koffie/thee. Ik hoorde dat mensen al voor 9:00 in de rij gingen staan, dus voor de volgende keer toch maar eerder opstaan. Het is namelijk de moeite waard. Want: hoe later je komt, des te minder keuze je hebt. De populairste producten zijn zo uitverkocht. Skins verkoopt luxere en niche merken. Voor de sale waren niet alle, maar een aantal merken en producten geselecteerd. Elk merk werd vertegenwoordigd in een kraampje in de kelder (het is dus letterlijk een garage sale). Bij de populairste merken, zoals Philosophy en Laura Mercier, had je natuurlijk de langste rijen. Het voelde net een echte markt... Maar hey, wie wil nou niet de mooiste producten voor super lage prijzen? Even een paar voorbeeldjes van laag: producten die normaal 60 euro kosten kon je kopen voor een eurootje of 15 en een paar Laura Mercier producten voor 5 euro. Dus..... er moest worden geshopt!Uiteindelijk heb ik niet super veel gekocht. Ik heb zelfs nog de roze douchegel van Philosophy teruggelegd... meer omdat ik bang was dat ik niet genoeg geld meehad (bij de garage sale moet je per se contant betalen). Maar bij de kassa bleek dat ik eigenlijk nog geld over had voor een stuk of 5 van die douchegels... :P Maar goed, volgend jaar ga ik beter los! ;) Voor nu waren dit mijn veroveringen...Eau de Parfum van Clean, genaamd Outdoor Shower Fresh. Als ik naar een klant ga, dan kies ik altijd voor een neutrale geur. Eentje die niet te sterk is, vrij neutraal en aangenaam tegelijk. Clean heeft zulke geuren en deze vond ik het lekkerst ruiken (naast datgene wat toen al op was). Ook heb ik twee producten van Philosophy gescoord. Een make-up primer genaamd The Present en een diepe gezichtsreiniger / one-minute daily facial The Great Mystery. Beide producten maakten mij erg nieuwsgierig. Op een of andere manier vielen zij mij eerder nooit op. Ik ben benieuwd!En tot slot nog een beetje Laura Mercies. Allereerst de heerlijke crème de pistache soufflé body crème (de water loopt mij in de mond door alleen dit te typpen). Dit ruikt goddelijk zoet, dus moest ik het absoluut meenemen. En de verpakking is echt huge, dit komt goed van pas deze winter. Make-up van Laura Mercier moest ook dit keer mee. Ik koos voor een mooie medium bruine oogschaduw Nutmeg (die het waarschijnlijk goed zal doen in de crease) en een prachtig glosje met de naam Nude Lilac.

Dus ja... volgend jaar hopelijk weer! Het is nooit ver van te voren bekend wanneer zo'n garage sale weer is. Maar als je geabonneerd bent op Skins nieuwsbrieven, dan komt het helemaal goed.

15 opmerkingen:

 1. Die lipgloss ziet er mooi uit! daar wil ik zeker wel een review van zien (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben er ook geweest, maar ik heb die geuren van Clean niet gezien, helaas.
  Mag ik vragen wat je ervoor betaald hebt?
  Ik vond het erg tegenvallen! De Philosophy stand vond ik wel erg leuk. Daar heb ik nog wat van gekocht!
  Eerlijk gezegd vond ik de prijzen nog behoorlijk hoog. Sommige dingen waren niet eens voor de helft, maar ongeveer 30% afgeprijsd.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je er ook was! Ik weet het niet zeker. Ik dacht 15 euro, maar kan ook 30 (max) zijn geweest. Die zijn volgens mij normaal 60 euro.
   Vond je? Ik was denk ik vooral verbaasd dat ik voor alles net zo veel had betaald als voor 3 Philosophy producten zonder sale. Of misschien waren de merken van mijn wishlist net iets goedkoper dan de rest. :P

   Verwijderen
 3. Amai zo leuk een garage sale ! Leuk geshopt, benieuwd wat je vand de Philosophy producten vindt !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahhhhhhhhh...wat een fijne producten heb je gekocht! Ik moet absoluut mee volgend jaar, laat je het weten?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuk!
  Ben benieuwd naar je reviews.

  x

  www.chicksaboutfashion.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, zoiets moeten ze bij ons in de buurt ook eens doen! Veel beter dan solden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Als het dichter bij de deur was geweest, zou ik ook wel willen gaan hebben! Leuke dingen heb je gekocht :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben benieuwd naar de producten van Laura Mercies. Ben nog helemaal niet bekend met het merk.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wauw erg mooie producten heb je gekocht ! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie producten heb je gekocht!! Baal enorm dat ik de sale heb gemist :(

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hee wat gaaf! Vooral je make-up ben ik erg benieuwd naar!:D
  Wist helemaal niet dat ze dit soort sales hielden!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat gaaf zon garage sale, echt iets voor mij! Het is zeker een mooie buit dus ik ben benieuwd naar je reviews.

  BeantwoordenVerwijderen