dinsdag 2 oktober 2012

Uitslag enquête

Het maken van een enquête was een van mijn beste ideeën van afgelopen tijd. Ik was al blij geweest als er 10 mensen de moeite zouden nemen om deze enquête in te vullen, maar het werden er meer. 56 om precies te zijn! Ladies, jullie kunnen je niet voorstellen hoeveel dit voor mij betekent. Zelfs mijn vriend zei: "Dus 56 mensen hebben de moeite genomen om al je vragen te beantwoorden?" Ja dus! Super bedankt allemaal! Dit had ik al veel eerder moeten doen. Nu weet ik tenminste wat meer over jullie en wat jullie over mijn blog denken. Natuurlijk bedacht ik mij pas achteraf dat ik veel meer nuttige vragen kon bedenken. Ik was bijvoorbeeld social media helemaal vergeten. Ook heb ik niet gevraagd hoelang jullie mij lezen... dat soort dingen. Maar dat komt de volgende keer wel. Over een aantal maanden of een jaar wil ik dit nog eens doen en dan hoop ik dat jullie weer gezellig meedoen. En natuuuuurlijk wil ik even alle resultaten met jullie delen.


Allereerst, de leeftijd. I know, ik was een leeftijdscategorie vergeten. Maar op basis van jullie antwoorden zie ik dat de meeste van jullie tussen de 20 en de 30 zijn. Hier ben ik eerlijk gezegd blij mee! Ten eerste, omdat ik ook onder deze categorie val. :) En ten tweede, de producten waar ik over schrijf zijn lang niet altijd budget en dus is mijn blog niet zo zeer voor 15 jarige meiden die alleen van Essence en Catrice houden (no offence, maar jullie begrijpen vast wat ik bedoel!)

Hoe jullie op mijn blog gekomen zijn? Vaak toch wel via comments en verwijzingen van andere blogs. Toch wel opvallend! Maar ook zeker leuk om te weten.

Jullie komen vaak terug. De meeste van jullie bezoeken mijn blog een paar keer per week, maar het zijn er bijna net zo veel die hier dagelijks een kijkje nemen. Super leuk om te weten! Jullie weten misschien nog dat ik een tijdje geleden zat te twijfelen over de artikelloze dagen. Het is tot nu toe max 2 keer voorgekomen op een zondag en het is, volgens mij, niet erg, maar het moet dus niet te vaak gebeuren. ;)


Het leukste om te lezen vinden jullie toch de reviews, terwijl ik zo bang was dat ik jullie helemaal dood zou gooien met reviews en dat het helemaal niet leuk was. Wel dus. Afwisselend met looks, want dit vinden jullie bijna net zo leuk. Op de derde plek staan de how to's. Dat is wel een grappige, want zoveel how to's plaats ik niet. Ik ben er niet zo goed in. Behalve als jullie uitleg over een look ook als een how to zien... Maar ok, meer van dit soort dingen!

De beoordeling van verschillende onderdelen van mijn blog (van "kan beter" naar "perfect") en jullie opmerkingen in vrije velden wil ik even samenvoegen. Zoals ik al zei vinden jullie de looks fijn om te zien. Sterker nog, veel van jullie vinden dat de looks de sterkste punten van mijn blog zijn! Hoe leuk is dit om te lezen! Maar er is meer... een aantal van jullie zeiden ook dat ik oprecht ben en dat mijn persoonlijkheid duidelijk in mijn artikelen naar voren komt. Dat vind ik eigenlijk minstens net zo leuk om te lezen. Dit is precies hoe ik wil dat mijn blog overkomt en blijkbaar is deze boodschap duidelijk genoeg. Dank jullie wel hiervoor! Dit doet mij echt veel goeds!

foto's van weaheartit.com

En natuurlijk is er altijd ruimte voor verbetering. Mijn design was een twijfelpuntje. De meeste van jullie vinden het mooi, maar sommigen vonden het iets te druk. Ik heb nu de achtergrond iets lichter gemaakt. Wat ik niet wil is om mijn blog helemaal wit te maken. Zoveel blogs hebben het al en ik vind dat simpel wit gewoon niet bij mij past. En over persoonlijkheid gesproken... er was iemand die mijn header niet mooi vond en dat vind ik wel jammer. Ik ben, volgens mij, nog nooit zo blij met een header geweest. Dit past ontzettend bij mij. Ik heb nu meer blauwe letters aan het design van mijn blog toegevoegd, zodat de header hierin terugkomt. Hopelijk kunnen dit waarderen. Ik moet wel zeggen: sommige verbeteringspunten snapte ik niet zo... zo zei iemand dat mijn schrijfstijl beter kon, terwijl ik er juist zoveel complimentjes over gekregen heb. Ook vond iemand dat ik andere stijlen in mijn looks moest uitproberen... ik ben eigenlijk wel benieuwd wat diegene hiermee bedoelde. Ach ja, je kunt niet iedereen blij maken, maar ik hoop dat ik er een beetje in de buurt kom. Met de eerste verbetering was ik al gestart! Een aantal van jullie zeiden dat de foto's wat groter konden en dat heb ik de laatste tijd ook geprobeerd te doen. Jaaaa, zo'n enquête was leuk om te doen. Nogmaals bedankt dat jullie mij wilden helpen!!!

8 opmerkingen:

 1. Yay wat fijn voor je dat dit zo goed aangeslagen is! Nu wil ik oooook een enquête! ^-^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je kan idd niet iedereen gelukkig maken. Ik vind je header alvast erg leuk hoor !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om de resultaten te lezen! Zie je wel, heel goed bezig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om dit terug te lezen. Zo zie je maar dat je gewoon heel goed bezig bent en dat je vermoedens kloppen.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Blij dat je er iets aan gehad hebt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het fijn dat je niet veel over budget producten praat dat vragen mensen op mijn website ook maar ik ben zelf niet zo van de budget producten :P

  BeantwoordenVerwijderen