zaterdag 27 oktober 2012

Wella ProSeries Frizz Control

Anti-pluis haarverzorging is altijd welkom op mijn doucheplankje. Mijn haar is droog en pluist enorm, daarom heeft het een enorme behoefte aan producten die het kunnen temmen. Van Peggy kreeg ik shampoo en conditioner van Wella ProSeries om uit te proberen. Dit duo is speciaal ontwikkeld om het haar glad te maken zonder het te verzwaren. Ik was benieuwd...Ik heb al eerder kennis kunnen maken met de haarverzorging van Wella en dat beviel eigenlijk goed. Dit zijn budget-producten die prima hun werk doen. Ook dit keer is mijn mening hierover niet veranderd. Ik begin met het flesje... of laat dat "je" eigenlijk maar zitten. Zowel conditioner als shampoo zitten in een fles van 500ml en hier doe je dus echt heel lang mee. Handig voor als je niet te vaak van haarverzorging wilt veranderen of als je (net als ik) in bezit bent van lange lokken. De geur is een beetje fruitig en chemisch tegelijk.. eigenlijk best aangenaam en vooral niet te overheersend.Beide producten beloven je haar glad en flexibel te maken en voorkomen weerbarstig haar. De shampoo belooft ook nog eens om je haar niet te verzwaren. Dat laatste had van mij niet per se gehoeven, omdat mijn haar dik is en dus nog net een tikje minder goed te handelen is dan wat dunner haar. Maar goed, op naar de werking. Ben ik er echt zo tevreden over? Eigenlijk wel ja, het valt mij helemaal niet tegen. Het is natuurlijk niet zo dat ik na gebruik geen extra middeltjes nodig heb, het serum daarna is voor mij in ieder geval noodzakelijk. Maar dat pluizige wordt echt een stuk minder dankzij deze shampoo en conditioner. Ik heb geprobeerd om deze producten los van elkaar te gebruiken (dus in combinatie met een andere shampoo of conditioner) en het effect werd niet heel erg anders. Kortom, zoals ik ook al zei, dit zijn prima basisproducten voor een heel fijn prijsje (rond 7 euro per stuk).

6 opmerkingen:

 1. werd je haar er sneller vettig van?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. nee, eigenlijk zoals ook met de meeste andere shampoo's.

   Verwijderen
 2. Mijn haar is nooit echt frizzy, dus deze lijn is niet meteen iets voor mij denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ze ook en vind ze echt heel fijn voor die prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zou erg fijn zijn voor mijn haar in de winter!

  BeantwoordenVerwijderen