vrijdag 26 oktober 2012

Zoektermen voor mijn blog

Dagelijks komen er mensen op mijn blog via Google. Of het nou is omdat zij een beautyblog zoeken of welke reden dan ook. Vandaag wil ik met jullie een paar zoektermen voor mijn blog van afgelopen tijd delen. Jep, dit is zo'n lijstje die ik al een paar maanden bijhoud en hierna ga ik waarschijnlijk weer opnieuw beginnen. This is fun!


Ok, ik begin maar met de normaalste zoektermen. Het meest populaire artikel op mijn blog is zonder twijfel de review van Collistar Magic Drops. Het lijkt erop dat steeds meer mensen nieuwsgierig worden naar deze zelfbruiner. En terecht, hij is geweldig! Ook worden de Hema kleurlenzen vaak gegoogled. Ik vind het nog steeds een prima oplossing voor als je kleurlenzen wilt uitproberen, maar er niet te veel geld aan wilt uitgeven. Ook een vaak gezocht term is lowlights in blond haar, maar dan op verschillende manieren geschreven. Logisch ook, heb je al gezien hoeveel verschillende varianten hiervan ik inmiddels geprobeerd heb? Wat ik ook vaak zie is de vraag als welke kleur past bij roze/groen/grijs/bruin/blauw/noem het maar op. Ik geef soms inderdaad aan welke kleuren goed te combineren zijn in make-up, maar ik kan mij ook voorstellen dat men dit lastig vindt. Ik zeg: gewoon lekker experimenteren en zelfs de kleuren proberen te combineren waarvan je nooit zou denken dat ze bij elkaar passen!

beide afbeeldingen van weheartit.com

Maar dan... af en toe vraag ik mij echt serieus af hoe mensen a)op die zoektermen komen en b)daarom op mijn blog komen. Dit is eigenlijk wel het grappigste gedeelte. Ok, komt ie...

beautyblog groen
Nou, die van mij is alles behalve groen...
barbie zonder make up en extensions
Barbie zonder make-up heb ik laatst op tv gezien (O..M..G..), maar zonder extenssions zou ik het ook willen zien. :P Maar dat zie je dus niet op mijn blog! Zou dit echt door mijn Barbie challenge komen?
alles geprobeerd voor pluizig haar
Tja, ik ook... mijn fijne en minder fijne ontdekkingen zie je op mijn blog terug. Volgen maar! ;)
maar voor wiens zijn belang
Ik heb geen idee, joh!
buikspieren
Heb ik niet.
bruidsmake-up voorbeelden met goud
Ah ja, dat is misschien een leuk idee.
man wilt de zon pakken
Waar??? Dat wil ik ook zien!
waar zit het bovenste ooglid
Seriously....?

Dat was het voor nu! Jullie snappen waarschijnlijk wel waarom ik dit lijstje weer bij ga houden. Over een paar maanden kunnen jullie dus weer zoiets verwachten. :)

18 opmerkingen:

 1. Jeetje dat je dat allemaal niet weet, waar zit je onderste ooglid dan? Just kidding ;) Je wordt hier wel erg melig van op de vroege morgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, wat leuk om te lezen! Ik kijk ook wel eens, en sommige woorden zijn soms echt te raar, haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik heb echt hardop gelachen bij de van het bovenste ooglid xD

  BeantwoordenVerwijderen
 4. op onze blog wordt gegoogled op kate winslet borsten en sexy lingerie... of dat nou de mensen zijn die we op onze blog willen?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat heb ik ook eens bekeken haha ziet er best gek uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahaha, wel grappig om te lezen.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha hoe komen mensen er op? : D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. haha, zitten echt hilarische zoektermen bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha super grappig! Ik heb nog ergere, zoals "geile kapsels" of Opgeblazen hespenworst , Harige paardenstaart etc :S

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hahaha, bij mij zitten er soms ook echt heel grappige tussen! En soms snap ik niet hoe ze bij mij terechtkomen..

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Haha, ik kijk ook wel eens naar de zoektermen waarmee mensen op mijn blog terecht komen en soms is het echt te belachelijk/hilarisch voor woorden!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ohh...heb ik nog nooit gedaan! Goed idee!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super leuk heb echt gelachen bij sommige termen en herken het vaak ook denk kijk ik van hoe de hack ben jij op mijn site gekomen met die zoektermen haha

  BeantwoordenVerwijderen