donderdag 22 november 2012

12 Benefits

Er zijn van die producten waarvan het effect lastig te omschrijven is, maar die je op een of andere manier heel fijn blijft vinden. Dit is zo'n product. Mag ik aan jullie voorstellen: mijn nieuwe kleine vriend van het merk 12 Benefits.Dit schijnt een populair product, vooral in Amerika, te zijn. Sinds kort is het ook te koop via de webshop van John Beerens (voor maar 9,95 euro, dus ook budget-minded ladies, opgelet!). De beloftes bedekken de hele voorkant van het flesje. Het zijn er veel! Deze instant healthy hair treatment beschermt de haarkleur, maakt pluis-vrij, herstelt, verbetert textuur, voorkomt gespleten punten, hydrateert, versterkt, beschermt tegen chloor, wind, zon, stijltang en föhn, geeft extra glans en zachtheid, bevat anti-ageing formule. Wat zei ik nou? Veeeeeel! It better be good, toch?Ik wist eerst niet zo goed wat ik met dit klein flesje aan moest. Om te beginnen met gebruik. Je zou denken dat je dit alleen op nat haar zou moeten aanbrengen, maar volgens de laatste JB Magazine zou je dit meerdere keren per dag kunnen opsprayen. Dat lijkt mij wat veel en ik heb het maar ook niet gedaan. Wat ik wel elke dag blijf doen is 's ochtends dit product in mijn haar sprayen (zo'n 5-6 keer, dus best royaal). Zowel op nat haar, als op droog haar. Vaak doe ik nog wel een serum in de punten, zodat deze iets verzwaard worden. Want dat is een ding wat deze treatment dus niet doet. Wat het wel doet... lastig te omschrijven... het maakt mijn haar inderdaad minder eigenwijs (of minder pluizig en poreus, net hoe je het wilt noemen). Maar mijn haar is niet volledig pluis-vrij na gebruik, het heeft wel iets meer body. Het effect zie je trouwens niet gelijk, maar na een tijdje. Blijkbaar moet deze treatment eerst een beetje inwerken. Voor het föhnen vind ik hem niet extreem fijn, maar het is wel goed dat mijn haar beschermd wordt. Na gebruik is mijn haar een stuk zachter, waardoor de aaibaarheid-gehaalte ook enorm stijgt. Het effect is dus echt moeilijk te omschrijven. Maar ik hou gewoon van het gevoel van mijn haar nadat ik deze treatment gebruikt heb.

7 opmerkingen:

 1. nog nooit van dit merk gehoord :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit product klinkt echt als zo'n product wat je moet proberen om er van te houden. Ik ben zelf nogal moeilijk kwa haarproducten. Ik heb stijl vet haar met 2 pluizende plukken. En echt alleen die plukken pluizen de rest is gewoon sluik. Moeilijk haar dus.. past wel een beetje bij mij :')

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als het winter pluis haar tegen gaat is het wel de moeite om het te testen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had er nog nooit van gehoord maar klinkt zeker de moeite waard !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mysterieus product... ;-) Maar goed om te horen dat het resultaat goed is.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De verpakking ziet er in ieder geval erg mooi uit! X

  BeantwoordenVerwijderen