zondag 11 november 2012

De week van: warm water en whatsapp

Precies een week geleden, op zondag avond kwamen wij erachter dat het warme water het niet meer deed. Er kwam alleen koud water uit de kraan en het werd niet eens lauw. Kapot, stuk, leer ermee leven. Ik raakte lichtelijk in paniek. Ik kan namelijk 's ochtends niet zonder warme douche. Onder de douche word ik wakker en onder de douche gebruik ik al mijn lekker ruikende beauty producten waar ik helemaal blij van word. En wat als dit eventjes niet mogelijk is? Ik kan jullie vertellen dat ik heel erg blij was dat alles alsnog op maandag middag gerepareerd werd. En anders had ik al een oplossing voor deze ramp bedacht (dan maar met shampoo en douchegel naar mijn ouders?). Dat heb ik eigenlijk ook als ik even geen Internet, tv of elektriciteit heb... Wat is erger? Ik denk dat warm water best wel richting nummer 1 gaat. Tv kan ik missen (Youtube is more fun), in plaats van elektriciteit steken wij wel de kaarsjes aan, maar Internet... jup, een gedeelde eerste plaats. Gelukkig leven wij in het nu, wanneer dit soort gemakken niet meer dan normaal zijn. Maar misschien zijn wij hierdoor ook een beetje verwend. ;)

bron foto weheartit.com

Jongens, het is al bijna 15 november! Dé magische dag waarop eindelijk mijn abonnement van mijn iPhone ingaat. Ik mag hem dan ein-de-lijk volop gaan gebruiken! En dat is goed ook, ik heb een kleine beginnende verslaving erbij... whatsapp. Toen mensen erachter kwamen dat ik deze app eindelijk (daar hebben we hem weer) geïnstalleerd heb, werd ik verwelkomd in de 21ste eeuw... en dat soort grappen. "Nu nog Facebook en dan hoor je er helemaal bij." Eeeuhm, nee, dank u. Weer zo'n principe kwestie. Zoiets als: "hoe minder ik weet, des te beter ik slaap." Geen Facebook voor mij. Maar whatsapp is dan wel weer leuk. Met een paar collega's hebben wij een onzin-groepje op whatsapp waar van alles wordt gepost: van roddels tot "ik voel mij niet zo lekker" op een zaterdag ochtend. Hilarisch! En ik begin te merken dat ik elke keer toch wel weer kijk of er niet een nieuw "appje" is verschenen. Want geluid en getril heb ik maar uitgezet.... jup, en dan krijg je weer "dat hebben wij al jaren geleden gedaan". Ach ja, beter laat dan nooit. En nu maar oppassen dat het niet te verslavend wordt als ik het straks ook zonder wifi kan gebruiken... ;)

6 opmerkingen:

 1. Hihi leuk dat je je zo amuseert met je Iphone :d ! Ik zou ook niet zonder warm water kunnen en internet staat waarschijnlijk op een gedeelde eerste plaats. zonder tv kan ik best, ik kijk haast nooit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat hadden we laatst ook. Geen warm water en geen verwarming, en geen enkele reparateur had tijd om te komen kijken dus hebben we 3 dagen bij ouders gedoucht en in de kou gezeten.

  Het ergst vind ik nog geen internet hebben, want daarvoor kan ik niet naar mijn ouders, zij hebben er ook geen. Het ergst is dat ze er in onze straat een gewoonte van maken om zeker 1x per maand de elektriciteit af te sluiten gedurende een hele dag. Dus alles in de vriezer ontdooit en de hele dag kan ik niet werken (webshop, dus internet nodig). Ik denk er aan om klacht in te dienen, want zo zonder verwittigen is dat een ramp.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wohoooo! Voeg mij maar toe aan je lijstje!

  BeantwoordenVerwijderen