maandag 19 november 2012

Favoriet: Tangle Teezer

Iedereen heeft vast wel van Tangle Teezer gehoord. Een favoriet in beautyland, maar het heeft even geduurd tot ik besefte waarom het zo was. Toen ik de naam Tangle Teezer hoorde, dacht ik dat het iets met het teezen van je haar (volume maken) te maken had. Ik had beter talloze reviews op het Internet moeten lezen... Dit heeft namelijk niks met volume te maken, maar met anti-klit. Heb je, net als ik, lang haar waar vaak klitten in ontstaan? Dan is dit een super goede oplossing.Sinds ik Tangle Teezer ontdekt heb, vraag ik mij af hoe ik zonder deze tool kon leven. Het ziet er heel raar uit: plastic, ovaal en neon-roze (nou ja, je kunt hem in allerlei kleuren kopen). Het lijkt niet eens op een haarborstel! Maar je haar borstelen doet het als de beste.Tangle Teezer wordt vooral aangeraden voor mensen die hun haar borstelen als het nog nat is. Guess what? Ik doe dit elke keer als ik mijn haar gewassen heb. En ik weet dat het slecht is, maar toch blijft ik het doen. Mijn haar is lang en droog, ook een hele goede conditioner helpt niet om klitten in nat haar te voorkomen. Ik heb er een hekel aan als mijn haar opdroogt en nog steeds vol klitten zit. Dus dan maar borstelen terwijl het nog nat is... Ergens had ik gelezen dat je dit beter met Tangle Teezer kunt doen. Het beschadigt namelijk niet je haar. En zo gek is het niet, alle borstel "haartjes" zijn namelijk van plastic en dus heel zacht voor je haar. Mijn haar breekt niet en ik haal er binnen no time alle klitten uit. Ideaal!Ik was mijn haar om de dag. Na het slapen op de tweede dag zit mijn haar ook weer vol klitten. Ook hiervoor is Tangle Teezer een super oplossing. Het doet net zo goed zijn werk op nat haar als op droog haar. Soms pak ik nog mijn Braun haarborstel om het op droog haar te gebruiken. Maar vaak vind ik Tangle Teezer gewoon makkelijker (dat ovaaltje ligt prima in de hand). Dus ja, dit roze wonder is niet meer weg te denken van mijn kaptafel. Ik heb het bij de Duitse DM gevonden voor 14 euro, maar online zal het ongetwijfeld goedkoper zijn. Voor de prijs hoef je het dus ook niet te laten. Een echte musthave!

19 opmerkingen:

 1. het ziet er inderdaad nogal raar uit :) lijkt meer op een paardenkam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb vrij dun haar, dus kan het gelukkig met een gewone borstel (en soms zelfs kam) doen! Maar voor mensen met dik haar dt snel klit, lijkt me dit een ideaal ding! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had hem wel eens eerder zien voorbijkomen maar ben hem daarna uit het oog verloren! Ideaal dat jij er nu een post over schrijft! Lijkt me super, ben ook van de klitten na 't wassen! (als je nog eens in Duitsland bent, breng je er mij dan eentje mee?)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh hahaha ik borstel mijn haar altijd als ik net klaar met douchen ben. Toch maar wat vaker de föhn gebruiken dan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze staat al een tijdje op mijn verlanglijstje. Ik vind je nieuwe layout trouwens erg leuk en overzichtelijk.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik heb nooit zo veel last van klitten in m'n haar maar ik denk dat een borsteltje als deze nooit weg is!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb ook vaak last van knopen in mijn haar, en mijn Braun-borstel heeft dat altijd goed opgelost, maar ik ben wel héél benieuwd naar deze Tangle Teezer. En dan is hij nog roze ook, super! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jaaaa deze is fijn he!! Ik heb hem ook sinds een tijdje, en kan ook echt niet meer zonder, geweldig ding

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb hem ook, vind het een fijne borstel

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik kam over het algemeen mijn haar gewoon even door met een kam als ik het gewassen heb. Ondanks dat ik er conditioner in doe heb ik toch altijd één pluk die ik wel degelijk moet door kammen omdat het anders gewoon pluis is :')

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mijn kapster gebruikt 'm altijd op mijn haar, works wonders :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. deze heb ik ook, ik vind hem heel fijn. mijn klitten gaan er zo veel sneller uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik hoorde hier al vaker goede dingen over. Mss eens overwegen want ik sta 's morgens best vaak op met een nest aan knobbels onderaan mijn haar.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb hier alleen nog maar goede reviews over gelezen! Ben er nu wel benieuwd naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik ben ook fan van de Tangle Teezer. Inmiddels heb ik zelfs al mijn tweede in gebruik!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh great, ik was het een beetje vergeten, maar nu ik je review hierzo lees weet ik weer waarom ik hem wou, haha :).

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Inderdaad een fantastische borstel. Ik kreeg ook de opmerking lijkt wel een 'paardenborstel' maar scheelt me niks. Hij haalt mijn klitten eruit en laat mijn haar op mijn hoofd, hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik gebruik al jaren niks anders meer, een wereld van verschil voor mijn droge haar die snel klit en in periodes met bakken uitvalt.

  BeantwoordenVerwijderen